SHOKLA 1747 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Potreban vijak M10x30 sa sitnijim korakom navoja (ne znam tačno koji). Za inbus ključ 6mm. Vijak stoji kod levog fuzastera za vozača, i učvršćuje isti, kao i mehanizam poluge menjača. Kupujem, prihvatam na poklon, ili uvažavam savet gde ga naći. Nenad Kladovo 063/80-90-314 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 3, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nešto slično sam juče video u prodavnici Rapol u Čačku, uđi na njihov sajt pa ih kontaktiraj. Imaju nekoloiko različitih vrsta, prohromski, sa upuštenom glavo i sa približno ovakvom kakva tebi treba. Nisu mi baš blizu ali ako stignem danas da odem budući da i meni trebaju neki šrafovi, pogeldaću pa đu ti javiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan OK. Ukoliko nije problem, pogledaj i za ovaj, moj komad. Privremeno sam odradio dobru improvizaciju, ali bih vratio na fabričko stanje, ako je moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 6, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Sasa, Sale iz Putinaca mi je pronasao vijak koji ucvrscuje fuzastere na ZZR-u 600, upakovao mi je isti i poslao na kucnu adresu bez otkupnine. Hvala do neba, i respect za kolegijalnost!!! Na zalost, taj vijak je sa M8 navojem, i samim tim neodgovarajuci, tako da se potraga i dalje nastavlja. Dakle, M10x1mm, duzine stabla od 30mm, kao u prvom postu. HVALA unapred - Nenad Kladovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 6, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa bre,napravi kod strugara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 7, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pa bre,napravi kod strugara Pa bre, Boki, mogu da napravim, ali nemamo krstenog strugara u Kladovu, nemamo prohromski materijal za isti, a i da imamo, niko se nece zezati oko jednog komada, inbus glava, itd itd... A, i druzimo se malo, ovde na forumu. Nego, da nemas ti koji komad u nekom cosku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 7, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ne,tesko takav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...