DućaTemerin 66 Napisano Avgust 2, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,Zovem se Dušan,iz Temerina sam i nedavno sam krenuo da polazem za motor.Relativno sam nov u celom ovom svetu motora iako motore volim od malena jos od dana kada me je ujak prvi put stavio da sediste tomosa automatik i pustio mene da dajem gas malo,odmah mi je to uslo u vene i ostalo dan danas tu.Za sada sam vozio samo slabije motore i skutere a imam zelju da jednog dana predjem na nesto vece Nadam se da cemo se lepo druziti i da cete mi vi iskusniji vozaci udeliti savete i da cemo se uskoro videti na nekoj od voznja,skupova i ostalih manifestacija tog tipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 2, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Avgust 2, 2016 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...