Ćusti 72 Napisano Jul 31, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, posto sad polazem za A2 racunao sam sledece sezone da promenim motorce, a posto i tata hoce novi, razmisljao sam da uzmem njegov (TDM 850) pa da ga prigusimo da bih smeo zakonski da ga vozim, pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa tim, i koliko je tesko posle uraditi atest tj. da li je to neki problem. Druga varijanta o kojoj smo razmisljali je svajcarac, tj koliko sam razumeo tatu, TDM-ovi koji su uvezeni iz svajcarcke koji su vec fabricki priguseni Koje je vase misljenje, sta je bolje uraditi prigusiti, kupiti prigusen ili jednostavno uzeti nesto sto vec odgovara kriterijumima? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14431 Napisano Jul 31, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Od naknadnog prigusenja nema nista,zaboravi,da ne davim provereno je veruj mi.Preporuka za svajcarca,vec je prigusen i sigurno naj bolje odrzavani motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мој је швајцарац, и пригушен само у папирима (као и велика већина, мислим). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ti Luckyju 3vd i neku kintu on tebi 4tx i svi zadovoljni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Тек за 2 месеца полажем за "пуно" А @bocca 28.5kw (aко си мене питао ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano Avgust 4, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivan odgovor, hvala Onda moram da jurim svajcarca nekog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 16, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ti Luckyju 3vd i neku kintu on tebi 4tx i svi zadovoljni... да знаш да си ме бацио у размишљање Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...