lalajko 2024 Napisano Maj 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom Markone! 2 Djura: registracija nije 5 glava, vec 2,5. Spada u klasu DO 1100ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 3, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Shta mene onda j..be da je 300 e? Mora da je zeleni karton! ;D @makone Chestitao sam ti od srca,i zaista mislim da si kupio dobar komad s'obzirom da ga znam godinama. A govorio sam o svom lichnom shoku prelaska na vecu kubikazzu i duple diskove. Nekako sam se saosetio sa tobom,jer mi je takodje poslednji bike sa 1 diskom bio F 650 i to je sve. Nemo' se shtrecash! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 3, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Marko, sve cestitke na novoj masini ! :) A da nisi malo pozurio ? Mislim ipak si od skoro biker, treba mnogo kilometara, i sati za volanom da bi se potpuno savladala voznja motora u svim situacijama pa onda preci na nesto jace . Al, ako ti u potpunosti vladas novim motorom (za mene ogromnom mrcinom) SVAKA CAST ! Zelim ti puno lepih dana i da se navozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mnogo kilometara, i sati za volanom da bi se potpuno savladala voznja motora u svim situacijama pa onda preci na nesto jace . Gresis, za ovo je dovoljno imati samo C kategoriju :D Markeone, cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 3, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan treba mnogo kilometara, i sati za volanom da bi se potpuno savladala voznja motora u svim situacijama pa onda preci na nesto jace . Gresis, za ovo je dovoljno imati samo C kategoriju :D I hrabrosti pojaviti se na teritoriji Bliskog Istoka ;D Shalim se, naravno Markone, zhelim ti sve najbolje sa novom makinom! Da se lepo slazhete i druzhite shto krace do kupovine R1200GS(A)! Bash mi je drago da ostvarujesh svoje snove. Pozdrav drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam markone i da ga zamenis sto pre za R1200GS ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si se danas u Mitrovici izvuako da castis turu sto si pazario motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti vise netreba dzarmin,muski motori sami nalaze put,ustvari njima ni netreba put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ustvari njima ni netreba put. vec brazde :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 3, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si se danas u Mitrovici izvuako da castis turu sto si pazario motor!!! Ej ljudi... ne znam šta da vam kažem... HVALA VAM SVIMA OD SRCA! Biće i časti, biće i vozanja... ma... puno mi srce! Prvo, što ste svi toliko pozitivni a drugo što sam seo n amašinu koju merkam već dugo... dobro, nij ebaš 1200 ali je blizu... @Lalajko... da i ti što pre uzmeš jedan vaki pa da điramoooo @ Yoman... što se mene tiče no hard filings! Malo si me zatekao... @ Johann... čuči mi ko saliven, a nije ni mnogo teži od F 650 ST 200kg naspram 180kg. Mnooogo stabilniji pri većim brzinama, sa dvoje čupa i vuče da ne osetiš da smo dvoje sve do 160km/h Ma milina jedna... @ Srkki... za C neću da polažem pa makar crko! ;D Dosta mi je polaganja pod stare dane @ Boki-[Kg]... bliski istoče, here I come! @ Vladamir... 1200 GS(A) će sačekati da se finansijski oporavim od ovoga... ništa pre sledeće sezone. @ RoaD GunneR... ne brini! Biće! Biće! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Markone !!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Markone, posle uzmes ovaj ! pa ovaj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radonja 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Нови Сад Prijavi odgovor kao problematičan Да, да, све у фазону мојне Марконе код Радуловића, дојди код мене ;D Него Микка, могао би му понудити и који фото топ, не пристаје му више онај Фуџи. Марконе следећа макина мора доћи преко баре, тј. брзиномер у миљама да се не буне сапутници! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Да, да, све у фазону мојне Марконе код Радуловића, дојди код мене ;D Него Микка, могао би му понудити и који фото топ, не пристаје му више онај Фуџи. Марконе следећа макина мора доћи преко баре, тј. брзиномер у миљама да се не буне сапутници! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mikko! Iz tvojih postova u moje dvorište! Daće Bog! Radonja. pa nećemo se vređati! Nije Fuji već Canon! BMW, Garmin & Canon rules!!! ;D ;D ;D @ crnamrlja... nepravedno sam te zaboravio... ne ljutiš se? Nadam se da će me služiti bar kao S5 IS koji sam zeo od tebe Perfektno! U celoj euforiji, tek se Dejvid setio da me slika. Kaže čovek, eh da imam aparat sad bi te slikao! A ja se lupim po čelu i izvadim aparat iz top case-a ;D ;D ;D Canon S5 IS Radonja, ne tamo neki Fuji Ne obraćajte pažnju na facu jer me je izmorilo silno uzbuđenje i vozanje NS-BG (da obavimo posao sa Never-om (Mićkom), pa BG-NS gde mi je Mićko pomogao da vratimo F 650 ST kući, pa onda sa Mićkom od NS do SM na skup gde je bila raštrkana ekipa. Mićko je ufatio prevoz sa Lanciom88 do BG a ja sam još malo ostao tamo pa "polako" kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radonja 0 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Нови Сад Prijavi odgovor kao problematičan Е Марконе сад се све поклопило. Кљун кацига, кљун мотор И драго ми је што си се већ сродио са макином, за разлику од првог кљуна(кацига) који те је мало мучио BMW, Garmin & Canon rules!!! - Бог те мазо све продукти империјалистичких сила :o Још једном честитке Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Markone ! Da te lepo sluzi ...redovno menjaj ulje i nemoj da vozis po dzombama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 630 Napisano Maj 4, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Marko, iskrene čestitke za novu mašinu. Drago mi je da si ispunio deo svojih snova, sad više neću biti jedini u društvu sa preko 1000ccm ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan markone, opusteno opet smo se mimioisli izgleda, dokle si ti bio u Mitrovici? ja sam dosao juce popodne i krenuo nazad jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Е Марконе сад се све поклопило. Кљун кацига, кљун мотор И драго ми је што си се већ сродио са макином, за разлику од првог кљуна(кацига) који те је мало мучио BMW, Garmin & Canon rules!!! - Бог те мазо све продукти империјалистичких сила :o Још једном честитке ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Markone ! Da te lepo sluzi ...redovno menjaj ulje i nemoj da vozis po dzombama Za ulje se nadam da ne mora baš jako često da se menja A za džombe... pa ja živim u civilizaciji blizu Novosadskog Sajma... koji samo što nije počeo... trebalo bi da imamo najsređeniju okolinu zbog gostiju iz celog sveta... ali, pošto je ovo Srbija, R 1100 GS je pravi za uslove prilaska mojoj zgradi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za ulje se nadam da ne mora baš jako često da se menja A za džombe... pa ja živim u civilizaciji blizu Novosadskog Sajma... koji samo što nije počeo... trebalo bi da imamo najsređeniju okolinu zbog gostiju iz celog sveta... ali, pošto je ovo Srbija, R 1100 GS je pravi za uslove prilaska mojoj zgradi ;D ;D ;D Uf taj tvoj kraj zamalo nisam karter na kolima odvalio nego oces da ti izdam stan na grbavici sa garazom da budes gospodin covek pa mozes da uzmes i neki motor a da nije enduro ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 5, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Za ulje se nadam da ne mora baš jako često da se menja A za džombe... pa ja živim u civilizaciji blizu Novosadskog Sajma... koji samo što nije počeo... trebalo bi da imamo najsređeniju okolinu zbog gostiju iz celog sveta... ali, pošto je ovo Srbija, R 1100 GS je pravi za uslove prilaska mojoj zgradi ;D ;D ;D Uf taj tvoj kraj zamalo nisam karter na kolima odvalio nego oces da ti izdam stan na grbavici sa garazom da budes gospodin covek pa mozes da uzmes i neki motor a da nije enduro ;D ;D ;D Hvala, imam na Grbavici ali bi babi bilo teže da je ovde pa sam je smestio u gospodski kraj A ako mi ovde u "biciklanu" stane R 1100 GS onda mi i ne treba garaža ;D Što se tiče ne enduro motora... jednog dana... ko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i ja da guknem nesto, sinoc doputovah kuci. Ma taj R1100 GS je motorcina, ima zacas da ga zavolis. Eto zarad nekih drugih (bitnih) ciljeva morao sam da se oprostim od njega, ali siguran sam da ce biti mazen i pazen i u novom domu Ajd da te sluzi fino i da se jednog dana provozas i do Atine I naravno, lancia88 zasluzuje moju ogromnu zahvalnost za svu nesebicnu pomoc koju mi je pruzio u subotu. Ευχαριστώ πολύ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 6, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i ja da guknem nesto, sinoc doputovah kuci. Ma taj R1100 GS je motorcina, ima zacas da ga zavolis. Eto zarad nekih drugih (bitnih) ciljeva morao sam da se oprostim od njega, ali siguran sam da ce biti mazen i pazen i u novom domu Ajd da te sluzi fino i da se jednog dana provozas i do Atine I naravno, lancia88 zasluzuje moju ogromnu zahvalnost za svu nesebicnu pomoc koju mi je pruzio u subotu. Ευχαριστώ πολύ! ;D Jesil stigao? Juče sam sa drugarima Dejvidom i Ivanom namontirao i one dodatne šipke za crash bar i instalaciju za zumo. Sada je komplet sređen. Samo da još stavim BJB ram za tablicu i to je to Stvarno Saletu (lancia88) zaboravih da se zahvalim na pomoći, kao i Dexteru koji je sredio da nas u banci dočekaju ljubazno (bilo je malo komplikacija jer sam motor uzeo na firmu). Hvala obojici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...