Kure88 0 Napisano Jul 30, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: K7 750-GSXf 750 - Paggio X9 < GSXR K3 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poydrav ljudi , evo novi ljubimac...imamo problem..lose radi u leru , drugi cilidar ne radi stalno ,ta grana se yadnja ugreje dok ostale 3 odmah krenu..cini mi se da na vecim obrtajima preko 3 sve ok...promenjene svecice ..pre toga 2 su pravila problem...motor je ostajao bez goriva...kako da proverim dizne , bonbine, dal yamenom jednu na drugu, dali se klapne gasa steluju ili je moyda prljava druga klapna dizna..itd...nije valjda ventil\??????? Hvala na svakom misljenju savetu iskustvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kure88 0 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: K7 750-GSXf 750 - Paggio X9 < GSXR K3 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima , ne znam za koji bi se pre odlucio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Avgust 4, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces dobiti savet ovde. Oni koji su dosta toga znali i hteli da pomognu otisli su sa ovag foruma zbog par budala koje se uvek prave pametne. Nekada si mogao uz pomoc forumasa da uradis skoro sve na motoru a sada mozes samo da dobijes savet kupi novo, prodaj taj krs, nosi fluo prsluk i obilje glupih komentara. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 4, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ako ne znas sam da resis problem i niko ti nije jos odgovorio, najbolje ti to oteraj kod nekog boljeg mehanicara da ti to resi. Usput neka ti objasni kako je skontao sta je problem, da bi ubuduce i ti znao. @Rale nemoj da mracis temu. Ima ovde majstora koliko hoces, verovatno ljudi nemaju vremena da pisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Avgust 4, 2016 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kompleksan kvar i ne mozes ocekivati da ti neko da resenje, kao da proklizava kvacilo ili da tresu diskovi !! Na tvom motoru je potrebna ozbiljnija dijagnostika... merenja itd, znaci majstor ! Sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kure88 0 Napisano Avgust 4, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: K7 750-GSXf 750 - Paggio X9 < GSXR K3 600 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala svima na svakom odgovoru pomislio sam da ovde nema nikog xexexee...ok icice kod majstora...a da tresu mi i diskovi xexxexeex valjda su diskovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kure88 0 Napisano Avgust 9, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: K7 750-GSXf 750 - Paggio X9 < GSXR K3 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije isao kod majstora jer sam ja sam svoj majstor kako na forumu tako i na motoru ..dizna broj dva ..a kako sam utvrdio ..EEEE potrebna su merenja i merenja , vraćanje u prošlost razgovori sa N.Teslom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...