SONE00 0 Napisano Jul 29, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan E ovako pre mesec dana sam položio za A1 kategoriju i ograničen sam na 11kw i 15ks.Gledao sam neke motore tipa 1. Cagiva mito 2. Honda Cbr ili Nsr 3. Aprilia 125 Rs Pa sad neznam koji da uzmem čitao sam po forumu ali mi je opet svaki lep na svoj način ali mi nije jasno kako nekim motorima od 125 kubika u saobracnoj piše 11kw i 15ks a oni ustvari imaju mnogo više jer su skinute blokade?? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хонда... NSR 125 Много издржљивији од ова друга 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Jul 29, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor a jel zna neko koliko trosi , max brzina , dali se delovi lako nalaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 29, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR je 4t motor i manje ce te boleti glava. A i dzep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Jul 29, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam po forumu o Hondi CBR manje trosi , manje se kvari a i delovi nisu skupi ali pise i da je max brzina 110-115 jer je 4t... Pa sad neznam sta da uzmem 4t koji manje trosi i manje se kvari ili 2t vise trosi ali je veca max brzina?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 16 година, брзина је најбитнија. Друже, максимална брзина уопште не треба да те брине. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Jul 29, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam ali neko kaze da je bolje 2t a neko 4t?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Jul 29, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Sve motore koje sam naveo isao sam da vidim, sednem, provozam ali me je nekako privukla Honda NSR 125 a i vidim Svaler imao si taj motor pa ako mozes da mi kazes malo vise o njemu dali se kvari potrosnja dali je udoban na duzu voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам и кађиву мито. Удобно је колико може бити, нисам правио са њом више од 200км у дану па не знам "на дужу вожњу". Мени се није кварио до једном, променио клип и терао даље. Потрошња ми била око 500-600дин на 100км. Кађива много боља у кривинама и на кочењу са брембом али нисам био толико задовољан као са Хондом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Jul 29, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru i cagiva mito je lep i super motor i jako je startan i lepo ide a lepo se i cuje a sa druge strane ni honda nije losa... Pa suzio sam izbor na cagivu mito ili honda nsr sutra idem da gledam i jedan i drugi pa mozda neki i uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7690 Napisano Jul 29, 2016 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Cbr 125 moze 115-120, al mu treba dosta vremena... Dok do 100ke lako napuni. Drugar ga vozi par godina, nijedan kvar nije imao do sada, 2-3000km napravi godisnje. Pre neki dan i do CG, bez problema... Inace, mali off... ako te slucajno interesuje takav (cbr 125 u repsol boji), javi se u pp da ti dam njegov broj, nije u oglasima ali planira da ga proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Jul 29, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni Cbr losa al je 4t poslao sam ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 30, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mito ima mjenjač koji se teško nalazi za kupiti... a i ne bih se upuštao u kupovinu motora koji je trošak, bar ne sa 16 godina... Moje mišljenje je da uzmeš NSR 125... nije startan kao RS ali ni neće biti u servisu kao RS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jul 30, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan SONE00, da li si gledao Suzuki RG Gammu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3087 Napisano Jul 30, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj prijatelju NSR-ku, odvratan mi je guvernal na njoj visoki i glup je položaj na motoru, zaista ne razumijem poentu takvog guvernala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Jul 30, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Pa neznam onda stvarno sta da uzmem išao sam danas da gledam i cagivu mito i honda nsr i nijedan nije dobar vidi se da je padano i da su ulickani za prodaju A šta mislite o Aprilia 125 Rs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Jul 30, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Dexason nisam jos gledao tog suzukija hvala na savetu ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3087 Napisano Avgust 1, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia ti je u toj kategoriji Tito..Jeste da ćeš malo češće ulje kupovati, ponekad klip promjeniti ali vožnja 2t i 4t dva svijeta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam na forumu o Aprilia 125 RS i svi je hvale da je startna u krivinama da se neoseti kocnice super jedino kazu da puno trosi oko 6-7 litara na 100km ali to je pun gas. Lepo izgleda jedino fabricki auspuh nije nesto ali to se promeni ali sve ostalo je stvarno super idem sutra da gledam dve aprilie pa mozda neku i uzmem. SlobodanR1 hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3087 Napisano Avgust 1, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa kolega, i ja sam imao TZRku staru, išla je kao zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 1, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan A i ne moze da ide dobro a da trosi kao oni sto idu sporije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Pa da to jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 1, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan aprilia RS 125, i Cagiva Mito imaju istu masinu , cisto da znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE00 0 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Rs 125 , Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Hvala nisam to znao ali cagivu mito 11kw 15 ks je teže naći nego apriliu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 2, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ја од појављивања ове теме покушавам да схватим зашто се она нашла у "кинеском" подфоруму и то ми никако не успева. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...