Pablo 1741 Napisano Avgust 9, 2016 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pablo moram da pitam jer se prognoza stalno menja, sta se desava na promer ako u sredu krenemo da vozimo u 12 i oko recimo 14h pocne da pada kisa? Znaš kako, NAVAK nam nudi celodnevni termin i to je jedinica mere. Kad uđeš u NAVAK centar i štikliraju te na spisku za taj dan, to je to. Zato pratite prognozu i gledajte da uhvatite lepo vreme jer ipak je dosta sati obuhvaćeno tim celodnevnim terminom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 9, 2016 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo spiska koji sam prosledio NAVAK-u, za prvi termin: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Avgust 9, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pablo moram da pitam jer se prognoza stalno menja, sta se desava na promer ako u sredu krenemo da vozimo u 12 i oko recimo 14h pocne da pada kisa? Znaš kako, NAVAK nam nudi celodnevni termin i to je jedinica mere. Kad uđeš u NAVAK centar i štikliraju te na spisku za taj dan, to je to. Zato pratite prognozu i gledajte da uhvatite lepo vreme jer ipak je dosta sati obuhvaćeno tim celodnevnim terminom. Jasno Pablo nego sam mislio da mozda za Open Day postoji malo vise tolerancije jer postoji i dovoljno dana da moze da se ocekuje lepo vreme. Svakako ne znam kojoj prognozi verovati ali vecina kaze da ce potencijalna kisa sa grmljavinom da dodje oko 14h. Kako god idem pa kako bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan @ dvlns -Ideš sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti,cuti...navalice zene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan ouupss.......pardon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Avgust 9, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idem idem. Jedina zena koja ce da navali sam ja posto sam skapirao davozim kao zena. Sone vidimo se oko pola 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Idem idem. Jedina zena koja ce da navali sam ja posto sam skapirao davozim kao zena. Sone vidimo se oko pola 12 jupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Avgust 10, 2016 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da postavi link za edit Navaka za race hrono za motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Avgust 18, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pablo da li moze novi spisak sa preostalim terminima. Bilo je i novih uplata ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 18, 2016 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Osveženi spisak sa novim uplatama: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Avgust 18, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pablo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Avgust 19, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan U prognozi stoji kisa i ponedeljak i utorak. Ima li sanse da se pomeri za neki drugi dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 19, 2016 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan U prognozi stoji kisa i ponedeljak i utorak. Ima li sanse da se pomeri za neki drugi dan? Proveriću, ali male su šanse da će promeniti termin. Evo osveženog spiska sa jučerašnjim uplatama: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16128 Napisano Avgust 19, 2016 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Rok za prijavljivanje za drugu seriju termina je 20. Avgust, nakon čega ćemo poslati NAVAK-u konačni spisak učesnika. Iza tog termina nije moguće prijaviti se za Open Day. http://motosport.bjbikers.com/prijava-za-navak-open-days/ : Rok za prijavljivanje za drugu seriju termina je 18. Avgust do kraja dana, nakon čega ćemo poslati NAVAK-u konačni spisak učesnika. Iza tog termina nije moguće prijaviti se za Open Day. Pablo, Koja od ove dve informacije je validna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 19, 2016 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Validna je informacija da je rok za prijavljivanje 18. Avgust. Poslao sam već spisak jutros, ali mogu do kraja dana da pošaljem dopunu spiska ukoliko neko bude uplatio dodatno. Pošto druga serija open days termina počinje u Ponedeljak, presek moramo da uradimo danas do kraja dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano Avgust 19, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Pablo, ja bih se prijavio i uplatio danas ukoliko nije kasno, trebaju mi podaci za uplatu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Avgust 19, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pablo, ja bih se prijavio i uplatio danas ukoliko nije kasno, trebaju mi podaci za uplatu... Popuni prijavu i dobices podatke. Ako imas racun u Intesa Banci gde je i BJB racun mislim da mogu odmah da vide na izvodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Avgust 19, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da uplatim,jel sam jako okasnio???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 19, 2016 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da uplatim,jel sam jako okasnio???? Dodao sam te na spisak, a ti uplati u toku dana. Finalni spisak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Avgust 19, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan U prognozi stoji kisa i ponedeljak i utorak. Ima li sanse da se pomeri za neki drugi dan? Proveriću, ali male su šanse da će promeniti termin. Evo osveženog spiska sa jučerašnjim uplatama: Screen Shot 2016-08-19 at 10.20.05 AM.png Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 19, 2016 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kosta, popunjeni su ostali termini, tako da nije moguće da dobijemo pomeranje Open Day termina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Avgust 19, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Onda pratimo prognozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Avgust 19, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da uplatim,jel sam jako okasnio???? Dodao sam te na spisak, a ti uplati u toku dana. Finalni spisak: Screen Shot 2016-08-19 at 1.49.25 PM.png Hvala puno Pablo jos jednom ovako javno i izvinjavam se sto sam ovako sve u zadnji momenat.......opravdani razlozi Uplaceno danas u 14h u Komercijalnoj Banci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Avgust 20, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mala pomoc za sve koji bi da se ubrzaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...