Jump to content

Moto Zajednica

Ko ceka taj doceka

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 323 postova

I napokon sam preuzeo moj motor koji je bio dva mjeseca u Sabcu kod Micka na sredjivanju. Vec sam pisao u jednoj temi o tome ali sad sam postavio slike. Motor mi je stigao pre 3 dana i zbog toga i nisam bio prisutan na forumu ovih dana - imao sam vaznija posla, samo sam se vozio pa i isprobao svoje novo kisno odelo  ;D

Radi se o Harley Davidson Sportster 1200 Custom, ovo mu je vec drugo sredjivanje, a menjao sam sledece:  rucke, kompletna prednja osovina (sire korenje), promenjen ugao guvernale (kormana), sediste i naslon (tanje, prostepana koza, utisnut grb Harley), bisage sa niklovanim nosacima (prostepana koza, utisnut grb kao na naslonu), farbanje u bijelo (metalik perla efekt farba - na rozo) + air brush na rezervaru i prednjem blatobranu (Harley), prednja felna, prednja guma sa bijelim rubom kao zadnja (stize za par dana), niklovani distanceri prednjeg tocka, far, nogar, novi kablovi, veliki servis, kocnice...

Postavio sam dosta slika da se vide svi detalji (mada mnogo bolje izgleda uzivo, neki sa foruma su ga i videli  ;) a tu je i slika motora pre sredjivanja (prva).

post-2625-12878995145959_thumb.jpg

post-2625-12878995147136_thumb.jpg

post-2625-12878995147715_thumb.jpg

post-2625-12878995148241_thumb.jpg

post-2625-12878995148753_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ne bi mi odgovarala sira prednja guma zato sto bi onda menjao celu koncepciju motora, felnda bi onda morala da bude i manja a onda motor ide u street fight fazon kojem onda ne odgovara guvernala (korman)... razmisljao sam o tome pre sredjivanja...

Jedino sto mu stvarno fali jeste zadnji deo kompletno izmenjen, zadnja osovina treba da se malo izduzi i dosta prosiri, sediste da se spusti jos dole, atraktivnija i mnogo mnogo sira felna i guma, a blatobran skracen i bez tablice, uz sve to jos nekoliko detalja kao sto su integrisani zmigavci.... Uglavnom imam jos planova za njega ali sam prezadovoljan kao je za sada ispalo.

• Zainteresovan, 651 postova

Prednja felna izgleda jezivo  :o :o

p.s. sto nisi stavio i prednju gumu sa belim obrucem,kao i zadnju ? izgledalo bi jos bolje,moras priznati da ne ide bas jedna guma ovakva,a druga onakva .S obzirom da je motor beo, bas bi se uklopilo  ;)

Trebao si pazljivije da procitas sta sam pisao  ;)

Naravno da stavljam i prednju gumu sa bijelim rubom, narucena je odavno i stize sledece nedelje ali ja sam bio nestrpljiv i hteo sam da vozim pa sam podigao motor ranije, pa kad stigne guma idem samo da je montiramo...

Inace, jedva smo je pronasli.

• Zainteresovan, 651 postova

Trebao si pazljivije da procitas sta sam pisao  ;)

Naravno da stavljam i prednju gumu sa bijelim rubom, narucena je odavno i stize sledece nedelje ali ja sam bio nestrpljiv i hteo sam da vozim pa sam podigao motor ranije, pa kad stigne guma idem samo da je montiramo...

Inace, jedva smo je pronasli.

Izvinjavam se  ;) Tek sam sad procitao.Kad sam video slike ove prednje felne,nisam ni citao text ;D

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ljudi, ja sam ga video LIVE  ;D i mogu Vam reci da je boja extra dobra. Znaci iz razlicitih uglova dobijaju se nijanse druge boje. Ma nesto prelepo.

Slike su ispred servisa u Sabcu, pa sa Miseluka cim sam stigao, a ima i micurinove (tu trenu zivim), eto ispovedih se ;D

Felna i jeste narucena iz Amerike, unikatna je!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja