djura 28 Napisano April 22, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemojte da se opustate previse: La gendarmeria francese ha stipulato un contratto Kawasaki per la fornitura di una cinquatina di Kawasaki ZZR 1400 per le proprie pattuglie. Pattuglie "ad intercettazione rapida" che avranno quindi a disposizione dei veri e propri bolidi da 190cv privi di limitatore di velocità in grado di raggiungere e superare i 315 Km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeeeee.......... kako su ga unakazili sa ovim zadnjim delom. Ovako pandurski ne lici ni na sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 23, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeeeee.......... kako su ga unakazili sa ovim zadnjim delom.Ovako pandurski ne lici ni na sta. I onako ne lici ni na sta :shock: Ali jede kevu!!! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano April 25, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni zadnji kraj uopste ne izgleda ruzno... Jedino mi je maska motora katastrofa... Al ce tek bajkeri iz Pariza i francuske generalno da ga zamrze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derbi 0 Napisano Maj 2, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri u FR najmanju muku imaju sa kolegama pandurima to vam kazem iz licnog iskustva, licno sam imao x situacija da okrecu glavu kada projem kroz traku za bus ili obidjem preko pune, ali zato kada vide neki automobil kako svojom budalastinom ugrozi motoristu ....... ja nikako nebih bio u kozi vozaca automobila, i generalno kada dodje do kontakta automobila i motora vozac automobila je po autmatizmu kriv osim naravno ako je skroz jasno da se motorista izdivljacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Maj 2, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da pozzeliss da radis kod njih u gandarima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...