kachavenda 65 Napisano Jul 21, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Goran, iz Novog Sada sam, forum pratim cini mi se od kad imam zelju da kupim motor, znaci od uvek ali evo sad sam odlucio da se registrujem, kad sam se konacno motorizovao Zelja postoji dugo, ali uvek nesto vaznije, zena, deca, posao, bla bla... Sve sama opravdanja, ali eto bolje ikad nego nikad Posto sam vremesni pocetnik (36 god) zaseo sam na enduro, sta drugo Posle mnogo trazenja i biranja adekvatnog startera obzirom da nemam iskustva u voznji, nisam hteo nista jako, a ergonomija mi je bila jako bitna posto imam 2 metra i 120 kg, izbor je pao na KLE 500, pa onda opet mnogo trazenja zadovoljavajuceg primerka... i na kraju masina iz lokala od prijatelja, lepo pazen i ocuvan primerak 2005 god. Par slicica ljubimca u prilogu Eto toliko, motor je bas ovih dana kod Vuleta, ono lanac, lancanici, isl. posto je stajao skoro godinu dana, da se onako lepo pregleda i utegne... Ako neko ima neke savete oko majstora, bio bih zahvalan, ovog sam odabrao po vasim pohvalama u drugim temama, pa eto cisto mozda ako neko ima sta da doda, dobar majstor zlata vredi... Toliko od mene za sad, pa se gledamo na putevima Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 21, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Odlican motor u svakom smislu, u zdravlju se vozili!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Jul 21, 2016 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Deluje izuzetno očuvano, da te dobro služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2163 Napisano Jul 21, 2016 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor ! Svaka cast. U zdravlje da teras Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 21, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Avgust 3, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh kakav motor, svaka cast.Mnogo srecnih kilometara ti zelim da predjes. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 4, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! Priča slična mojoj. Odličan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Avgust 5, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici Motor stvarno jeste ocuvan. Kupljen nov u salonu u Novom Sadu 2005-e, sa 6.000 km 2007-e presao kod mog drugara koji ga je vozio do ove godine (kupio novog Stroma), i evo sad sa 22.000 na satu stigao kod mene Jedva razradjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...