Astral 6236 Napisano Jul 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, sredjivajuci cipelar, pronasli smo cipele moje devojke za kojima vise nemamo potrebu, skupljaju prasinu od prosle sezone. U pitanju su moto cipele polu duboke, prekrivaju clanak i imaju zastitu za isti. Stare su i estetski nisu u dobrom stanju, funkcionalno verujem da zadovoljavaju. Svakako su bolje od patika. Na njima pise 38,realno su 39 posto devojka nosi ostalu obucu tog broja. Naj lakse je baciti ali ukoliko postoji neko kome bi ove cipele pomogle da premosti ovu sezonu ili neki vremenski period, izvolite se javiti. Nije problem ni da dodjete na sok i preuzmete, takodje se mozemo naci i u gradu (radim kao terenac) i preuzeti ih negde. Aleksandar 0643008359 Sent from my 6037Y using Tapatalk 21 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jul 20, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li aktuelne cipelice za moju devojcicu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jesu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li aktuelne cipelice za moju devojcicu? Pisi mi pp ili sms. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 21, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan bravo Astral Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 21, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cipele su otisle kolegi Gucci, info za one koji su se prijavili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Jul 21, 2016 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem clanu Astral na vanredno lepom gestu, poklonu i pozrtvovanosti da patikice nadju svoje novo mesto Vec u samom razgovoru se videlo da je u pitanju retko kulturan covek, a pojavom je to i pokazao. Hvala jos jednom!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 22, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ju, ju, ju.. Al me nahvali.. sad mi neprijatno i ja da se zahvalim za dobijene slatkise, na zalost nisu preziveli.. u zdravlju se vozili!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...