nesic1 266 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle zanima me sledece, kako bi mogao da proverim da li mi je neki ventil naprso bez otvaranja nasine, i da li je moguce da je naprso ako motor vuce lepo, radi mirno bez problema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan naprsao ventil..........,.,. mislis izgoreo..... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cuce se pucketanje iz izduva ili karburatora zavisi koji ne zatvara dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma prosli vlasnik mi rece da kad je skino blokadu motor poceo da trosi vise i da je zbog toga morao ponovo da vrati blokadu, kao ventili trebaju da se menjaju, pa ja reko da proverim za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma prosli vlasnik mi rece da kad je skino blokadu motor poceo da trosi vise i da je zbog toga morao ponovo da vrati blokadu, kao ventili trebaju da se menjaju, pa ja reko da proverim za svaki slucaj. Kod tih motora oce ventili da se cuju na nekih 15000 km, tada bi trebalo uraditi prvo stelovanje i posle toga si miran.Ali ako ti se iz agregata ne cuje cekicanje ventila nemas potrebe nista da radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...