Fighter1998 2 Napisano Jul 18, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, nisam totalni pocetnik, imao sam RS125, vozio sam je 2 godine i prodao prije mzd 10-ak dana, tatin drug sada prodaje SZR 660, povoljno, seli se u Ameriku, naime, motor je mnogo ljepsi nego tvornicki, radjen u fazonu Street Fighter, izduv od Dukatija 2013, glavnom motor je prelijep, a cijena je niska za mene, volio bih cuti i vasa misljenja, ako je neko imao iskustva sa tim, sve pisite ovdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4915 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to kul motor, nije imao neki komercijalni uspeh. U njoj je poznat agregat tako da pošto znaš istoriju motora i imaš dobru cenu(nisi rekao koju) a ako ti se sviđa kupuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Jul 18, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Cijena je po meni i vise nego dobra, 600 eura, ali covjek koji mi je prodaje je takoreci kucni prijatelj, zna moga staroga vec 35 godina,a on se seli u Ameriku Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1410 Napisano Jul 18, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan najveci strah kod kupovine polovnog motora je da ne kupis neku lesinu. ako znas od koga kupujes motor, pola posla je gotovo. ako ti se jos i svidja, pa ima i povoljnu cenu, to je to. ne znam koliko se krecu cene szr-a, ali i da skontas da ti ne odgovara i da odlucis da je prodas, mislim da neces biti na gubitku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4915 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne razmišljaj više nego kupuj to. Ja sam pre par godina gledao tako nešto egzotično i po Srbiji su koštali bar 1000€ iznad te cifre. Čovek ti otprilike poklanja dobru mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 18, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ne mozes da kupis krsten skuter. Kupuj to dok se ne proda, izuzetna ponuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 18, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Kupuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Jul 18, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Bice poslije i par slikica motora, on je promjenio rep, stavio neke mnogo mocne auspuhe (Ducati 2013), sto se masine tice nema nekih krckanja, lupkanja itd, a isto kaze da nikad kvara na njoj imao nije, ako neko hoce slike, poslacu mu na cet, glupo mi da kacim javno slike od tudjeg motora hehehe Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Meni nekako szr deluje kao promasen model.....iz endura izvadjen agregat i stavljen u sportski motor......i pokupljeno najgore i iz jednog i iz drugog...sedis savijen na neudobnom motoru koji je slab i zbog jednog klipa prilicno trese.......mada ako je motor dobar za te pare uzimaj...ako ti ne legne mozes lako da ga prodas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Jul 18, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce mi leci, posto sam prilicno nizak (173 cm), a poslije Aprilije msm da je bar malo jaci, i bar malo bolji prelaz za nesto jace Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 19, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Idealan prelaz,posle cvaje 125 bice ti kao da si seo na raketu,lep obrtni momenat ima taj jedan cilindar,jedino sto trese malo sto kaze mohikanac,al navici ces se... Nije strasno,za te pare,odlicno je to.. Samo gume stavis neke sveze i kocnice i lagano.Cena je smesna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Jul 19, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Gume su mu nedavno nove stavljene, lanac, lancanici ii kocnice sredjene, motor ima bas mocan zvuk, dva auspuha ispod repa, ima malo sredjivanja oko izgleda, ali sve sitno, ako neko zeli sliku motora neka mi kaze, da mu posaljem. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 19, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gume su mu nedavno nove stavljene, lanac, lancanici ii kocnice sredjene, motor ima bas mocan zvuk, dva auspuha ispod repa, ima malo sredjivanja oko izgleda, ali sve sitno, ako neko zeli sliku motora neka mi kaze, da mu posaljem. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Jel ga ti prodajes nama ili hoces da kupis? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Jul 19, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, tebi cu slike u inbox poslati Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Jul 19, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Gume su mu nedavno nove stavljene, lanac, lancanici ii kocnice sredjene, motor ima bas mocan zvuk, dva auspuha ispod repa, ima malo sredjivanja oko izgleda, ali sve sitno, ako neko zeli sliku motora neka mi kaze, da mu posaljem. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Jel ga ti prodajes nama ili hoces da kupis? Smorio sa opisima hahaha Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan За вас са јефтинијим улазницама: мотор нема сток полуоклоп, већ неко фарче. Мислим, личи ми на стадардни развојни пут неког "опластиченог" мотора код нас - мало смо се "покрјали", па сад правимо кафе-рејсера/нејкеда. Какогод, ако ме мотор жив и рам раван, а за те новце - "и тата би, сине". Мислим, има штофа да се од њега направи штогод друго, а да не боде очи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma za te pare uzimaj to, pa za 600 evrica nema ni MZ u dobrom stanju da se kupi, a ovo je daleko od MZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Istina je da bas nije popularan sto se tice dalje prodaje, ali ces se ti navozati i naravno kasnije i prodati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Jul 19, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce mene posluziti, u papirima je msm 44 kw, al kontam ja bi trebao biti jaci, sad za vikend bih trebao ici vidjeti motor, i aBd kupiti. Nego, na sta treba da obratim paznju kad budem probavao motor? Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 19, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ponajvise obrati paznju na ponasanje jer taj koji ti daje taj motor za 600 eura nije bas cist i ako mu bilo sta zameris u vezi motora oterace te u tri lepe a ti osta bez masine. Inace je motor 35kw oko 48 konja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxa...istina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Jul 19, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Хахаха, вјероватно да би и било тако, али знам човјека, и не вјерујем да би мене преварио, а мн нуди мотор зато што зна да обожавам то хахаха Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako ti se ne sviđa model, pa nećeš da uzmeš. Bolje jedino da ti pokloni motor i 600€ za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 20, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za te novce nemož' biti bolje. Prvo kupi pa reci HOP!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...