Disko Nindža 10793 Napisano juče u 12:36 Hronični Motociklopata, 7453 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih, voze se, viđam ih tu i tamo, nedostaje mi ponekad moja bivša Tandžara, bude mi žao što je prodade, fantastičan motorić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5845 Napisano juče u 13:02 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Taj agregat je jedan od najboljih yamahinih agregata. Po amerikama se ugradjivao preko 20 god.. isao je i u R6 ...neprejebiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10793 Napisano juče u 13:10 Hronični Motociklopata, 7453 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Nije išao u R6, išao je u: FZS 600 Fazer YZF 600R Thundercat FZR 600R Genesis FZR 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10793 Napisano juče u 13:12 Hronični Motociklopata, 7453 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan R6 deli agregat sa FZ6 Fazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...