dano33 46 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: AUGSBURG,De Motocikl: suzuki v- storm 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljep putopis i ako sam živijo u Sloveniji i preputovo sve te krajeve sto puta i italiju ali ovde u ovom putopisu se mi čine još lepši. Hvala cici za super komentare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Maj 14, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan predivno!!! cestitke na osvajanju Stelvio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lizda 3 Napisano Maj 19, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pale, BiH Motocikl: BMW R 1150 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zaista sve pohvale za ovaj putopis koji je zaista ostavio utisak kao da sam sa vama presao sav ovaj put. I ono sto malo ko poslije putovanja iznese su troskovi koji su ipak osnova nekome ko planira da ide na ovakvo putovanje. Naravno tu cifru treba da posmatramo kao orjentir koliko je sredstava potrebno za taj neki put. SVAKA CAST i jos puno puno putopisa da napisete. Svako dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 7, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Šest videa i preko 300 fotki vadjenih iz snimka da precizno "kažu", je obiman posao koji zahteva mnogo vremena. Pisanje ti je očigledno zadovoljstvo i ko je pročitao ceo putopis, a nije bio u Alpima, vala i ne mora da ide da se troši i da kisne kad si Ti sve perfektno opisao do u sitna crevca. PS. Jel te Cica još pušta da je ubedjuješ oko većeg, boljeg, lepšeg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...