hard_rock 7451 Napisano Jul 9, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni na kraju deluje da si se smorio ? Nije ispunilo ocekivanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 9, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se smorio. Ocekivanja nisu neispunjena. Samo sam dao vidjenje iz svog ugla. Poslednjih 15 g putujem skoro svakog dana na neko drugo mesto, uglavnom Evropa. Uglavnom sam. I uvek sam zadovoljan inace nebih radio to sto radim. Ali nemam bliske susrete sa medvedima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 9, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Rezime: Dan prvi 470 km Dan drugi 1170 km Trosak oko 115 eur TF je za fotkanje, odes slikas se I okacus u dnevnu sobu. TA je za dusu I telo, kad god mozes opali drumom 67c. Obavezno ici u drustvu Nesto si se zajebao u kalkulaciji za ovaj drugi dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 9, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ауу!!! Бре!!! Па где баш на медведа да налетиш!!!?? Добро си прошао. Мени се Трансалпина више свидела. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 9, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima zbog lose interpretacije znaci za dva dana sam ukupno presao 1170 km. tako da se ne preracunavate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 9, 2016 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Браво колега! Одлична тура која је могла и да ти преседне... После тако блиског сусрета не бих пишао 8 дана... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 957 Napisano Jul 9, 2016 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan osete zivotinje dobrog coveka, zato doso meda ... bravo za kilometre... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3352 Napisano Jul 10, 2016 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa avantura, posebno mi se svideo susret sa medvedom ☺.Super što si uspeo da ga slikaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 10, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam I osetio mali ukus razocaranja spustajuci se sa TF, mislim zbog nemogucnosti da se provozam po uzasno izbrazdanom asfaltu, toliko sam se odusevio izlaskom na drum 67c (TA). Sve je perfektno. Asfalt, sirina puta, krivine, sume, reka, jezero, vreme (25 C bez vetra I oblaka). Toliko me je ponelo da sam se jedva zaustavio da upucam koju fotku. Voznju severnom stranom TA bi propisao svakome, pre rucka pravac sever-jug do vrha, posle rucka jug-sever. U takvoj euforiji sam bio da sam jednog momenta jurcao a drugog vozio presporo u svakom slucaju kako bi uzivao. I hocu jos I jos I jos. I ponovo nedostatak drustva sa kojima bi podelio sve lepote TA. Normalno I malo, vrlo malo iskoristio. Kako to obicno biva na ovakvim mestima vreme je samo momenat koji se veoma brzo menja. Prelaskom na juznu stranu ulazim u oblak I vlaga mi se probija uizlazi mi kosti. Vidljivos skoro nikakva. Tek spustanjem ispod Rance izlazim na sunce. Juzna strana ni porediti se sa severnom. Urbanija je I ima dosta krupne a I sitne stoke na drumu I pored druma. Oprez. Lokalac Yamaha R6 zbog malo balege I predvidivog BMW sa druge strane prosuo se sva sreca na livadu. Vozac dobro, trava meka. Motor ceka slep (traktori na rumunskom). Cas posla stizem u Novaci sipam gorivo I vozim prema Targu Jiu. Stajem vise iz fizioloske potrebe nego sto imam zelju da uopste sidjem sa motora. Veoma cesto se mogu videti veoma uredjena mesta sa klupama. I rumuni ih koriste. Posto sam kupio neke tanke kobasice I sir, hleb I vodu I luk imam. Stajem da napravim pauzu I razmislim sta I kud dalje. Posto nemam sa kim da razglabam o utiscima I daljim potezima a veoma dobro se osecam u sedlu, krecem prema Kladovu. U tome mi "pomaze" Garmin. Tvrdi da cu biti u svom dvoristu u 20:30. pa mislim sad je 3 popodne I sta bi inace radio. Posao sam na voznju. "Kakav sam ja ludak": mislim se: "U istom danu preci preko TF I TA I Dunavsku magistralu sve do Borce". E jesam opicen. Jer da nisam nikad ne bi radio to sto radim. I krecem. Kavu sam ja srecu imao. Mislim da sam sreo neko vozilo na svakih pola sata voznje. U 20:00 ulazim u Beograd, Sunce zalazi negde iza Surcina. Rezime: Dan prvi 470 km Dan drugi 1170 km Trosak oko 115 eur TF je za fotkanje, odes slikas se I okacus u dnevnu sobu. TA je za dusu I telo, kad god mozes opali drumom 67c. Obavezno ici u drustvu. A mogao si i da navratis. Kolege su uvek dobrodosle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 10, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan osete zivotinje dobrog coveka, zato doso meda ... bravo za kilometre... Osetila lukac iz ranca, pa odustala od TANKE KOBASICE... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jul 10, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga na glavi, spustene pantalone. Covek pribran stane kolima izmedju mene I medveda. Kao na safariju. Gledaju I fotkaju zivotinju kroz zatvorene prozore. Jesi li siguran da su fotkali medveda? Deca povikala: "Mama vidi medo Brun(d)o" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan osete zivotinje dobrog coveka, zato doso meda ... bravo za kilometre... Osetila lukac iz ranca, pa odustala od TANKE KOBASICE... :-D Ma sve mi se cini da mu kobasica nije bila na meniju. Hteo ja da svratim u kladovo I prenocim ali sam nesto utripovao da Stiski prava zurku pa produzim gore uz Dunav, misleci da ste sigurno I vi tamo. Za decu neznam ali za mamu sam siguran gde je gledala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melekatana 6 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozz kolege,juce sam se vratio iz Rumunije.. Kad sam ugledao dva medveda odmah sam se setio naseg kolege Bruna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 1, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nam kolega lici na medveda??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 1, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 1, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nam kolega lici na medveda??? Medo Brun(d)o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Avgust 1, 2016 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zamoli bih one koji su prosli TA da kazu koja su, od ova 3 puta, najintresantniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 2, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 1 i 2 su ti prakticno TA i nainteresantniji za voznju i to stavi obavezno u plan obilaska. Sto se 3 tice prvi deo je ok dok je drugi deo od Brezoi-ja ka severu optereceni magistralni put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 2, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo redom... TF je na severnoj strani namerno izbrazdan zbog jako cestih kisa i magle i niskih temperatura... Time se pokusava smanjiti proklizavanje... Na to se naviknes, pogotovo kad vec ides nekoliko puta... Ja to vise ne primecujem uopste Sto se tice ovih ruta... 1+2 je TA i to treba voziti celo 3 je put Brezoi pa do jezera Vidra i tu ovaj put sece TA. Ja sam vise puta prosao ovim putem o oba smera ali ceo taj mali prevoj od Brezoi pa preko te raskrscnice kod TA i sve do Pertosanija. Meni je to jedan od omiljenih poteza u RO, i par pusa smo i kampovaki u okolini jezera pored potoka. U okolini mesta Voineasa ima nekoliko kilometara makadama i zemlje ali je sve to jako nabijeno... U nasim voznjama su te puteve pez ikakvih problema prolazile i trkalice i coperi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...