Zloboleon 26 Napisano Jul 4, 2016 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da stavim crash bar na TDM-a. Što radi crash bar-a, što radi postavljanja dodatnih odmorišta za noge. Video sam ovaj univerzalni na Louis-u: Universal Crash Bar Jel neko možda probao da instalira ovo čudo na TDM-a? Jel uopšte dobra ideja stavljati ovo čudo ili ima boljih rešenja? Estetika me ne zanima - samo funkcionalnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ti Seba uradi crash bar i ne brineš da li može ili ne može. Za 850 ako se ne varam uvek ima na lageru i može da ti pošalje odmah. Tako je meni prošle godine za 4tx (mada ne znam da li je tvoj 4tx ili 3vd). A montaža, jednostavnija ne može biti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Jul 4, 2016 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jest vidiš nisam napisao - sad ćem ispravim. 3VD je. To zvuči dobro Sad još samo da mi kažeš ko je Seba i gde i kako mogu da ga nađem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 4, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Šumadinac ti je dao kontakt. Maksimalno korektan lik. A ako ti je već funkcionalnost bitna, pusti mašti na volju a Seba će se već snaći da ti to ispuni. Moj drug je imao na 3vd njegov crash bar. Padano 3-4 puta sa njega (dok ga nije on kupio), osim crash bara i tegića guvernale, ništa nije oštećeno, dakle služi svrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Jul 5, 2016 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa kolegama - meni ovaj iz Louisa deluje više kao ukras nego što bi mogao da ozbiljnije zaštiti motor prilikom pada. Seba rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Jul 5, 2016 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan CRASH BAR i treba da primi udarac na sebe, da se osteti, deformise.... Made from a special steel alloy, these crash bars themselves absorb the deformation energy resulting from a crash rather than transmitting it to the frame. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 18, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko da ponudi polovan crash bar za bmwf650cs za razumne novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskos87 0 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,Moze li neko da me uputi kako da nadjem crashbar za transapla '96 god. Kontaktirao sam sebu i rekao mi je samo da mu odvezem motor da bi mi uradio.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Februar 15, 2017 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na preporukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...