Vixa 0 Napisano Jul 2, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da prodam motor ali imam kaznu koju mi je pisala policija za voznju bez dozvole i registracije dali ce buduci kupac moci da ga prevede na sebe sa predhodnog vlasnika jer se ne vodi na mene i dali ce moci da ga registruje motor je odjavljen mogu li ga prodat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 2, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Može sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jul 2, 2016 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne moze po nekom novom njihovom. Dok se drzava ne namiri nema prenosa vlasnistva i registracije. Proveri opet. Danas.sam to cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vixa 0 Napisano Jul 2, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam guglao mnogo ali nigde nisam nasao pouzdane informacije i raspitivao sam se malo neko kaze da prijava i prevod moze a registracija ne ako sam u registru ne placenih kazni i dalje sam u dilemi nemam tacne informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 2, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Druze,ja ako sam dobro skontao Ti imas skuter,skuter se nevodi na tebe,ti hoces da ga prodas,a imas kaznu za prekrsaj. Da bi ga taj neko registrovao,buduci kupac, mora da napravi ugovor sa vlasnikom,a ti nisi vlasnik nigde na papiru i to nema veze sa tobom i tvojom kaznom. Ako vlasnik iz saobracajne dozvole ima neplacene kazne ,to je onda problem. A ovako,ti se nigde nepominjes i nevidim razlog sta bi bio problem za prodaju i prevod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...