Hrundi 64 Napisano Jul 1, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Od početka sezone BMW R1100GS, 1997. godište, odlično održavan i u vrlo dobrom stanju, pali samo u leru. Ranije je palio normalno bez obzira na položaj menjača.Ni jedan majstor sa kojim sam razgovarao ne zna šta bi moglo da bude i zašto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 1, 2016 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Meni to zvuci kao prekidac u rucici kvacila ili prekidac u copavi .. copavu mozes lako da proveris ... ako sam ja dobro razumeo kad je u prvoj brzini recimo ti stisnes kvacilo i on nece da vergla ... to je prekidac u rucici kvacila ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 1, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je prekidac samo zaglavio i da wd pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hrundi 64 Napisano Jul 4, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Prekidač u ćopavoj nije. On radi svoj posao kako treba - kad je spuštena nema kontakta.Može li neko detaljnije da mi opiše gde je i kako je dostupan prekidač "u ručici kvačila"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22163 Napisano Jul 4, 2016 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prespoj dve zice koje "izlaze" iza srafa rucice kvacila pa zaverglaj... Motor u brzini, kvacilo stisnuto... Javi sta se desava. Pozdrav Nenad. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi ga opravio? nista ne javljas, a lako je resivo. Vodi racuna prekidac se odvrce u levo (ima normalan navoj). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Senzor kvacila u rucici se garant zaglavio! Kakvibsu to majstori koji ne kontaju sta je!!! Sad vidim da je tema stara mesec dana kontam da je vec reseno! Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...