GuMi5 3108 Napisano Jul 1, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran da ima najgore svetlo? A Madison? Mislim da je foto-finiš među njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7292 Napisano Jul 1, 2016 Drug član, 3034 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran da ima najgore svetlo? A Madison? Baš htedoh da napišem... Mrtva trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Jul 3, 2016 (promenjeno) Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam Pratim trziste. Najverovatnije ce to biti Lead 100. Ima viljusku koja ne zahteva odrzavanje, dobos kocnice koje imaju samo sajlu i paknu, male jeftine gume, mogu da stavim Michelin Reggae i teram zimi, na agregatu ne postoji nista sto ne bih mogao sam da uradim. Lako pristupacno sve. Naravno, kao entuzijasti mota mi se po glavi neki SR150 zbog perfomansi. Mogao bih sam i na neku skuter voznjicu Promenio Jul 3, 2016 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 3, 2016 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Vespa ET4 125 Leader agregat, imas delova za agregat koliko hoces, novih polovnih, originalnih+zamenskih jer je isti agregat ima Liberty, ima tockove 10 cola, gume nisu skupe, izbor guma imas u toj dimenziji Dunlop najjeftiniju (za kisu veoma los za suvo o.k.), Michelin odnos cena kvalite kisa+suzvo o.k., i Pirelli Unico SL 38 najskuplej a najbolje. Potrosnja po gradu ne bi trebala da bude preko 3.8l/100km, na otvorenom 3.6l/100km (potrosnja kada vozis pun gas) Max brzina realna ne po cajgeru je oko 90km/h sada cu ti dati specifikaciju delova prenos 1. kajis 2.900din zamenski i ja taj preporucujem jer ga i ja koristim, a original je 5.000din 2. rolnice zamenske 1.100din komplet 3.klizaci 600din komplet 4. svecica ako treba nova zavisno koja je od 800din-1.200din 5.filter ulja zamenski 750din, sasvim je o.k. ne treba originalni koji kosta 900din 6. filter vazduha se cisti, ako nije pocepan, ako jeste nov kosta 400din 7. Ulje je 1 litar 1.100din, treba nesto malo vise ali o.k. 8. ulje u diferencijalu 450din Cena Vespa ET4 125 u odnosu na Libetry je mozda malo visa, ali niejdna nije bila postarska, obzirom da dosta ljudi bezi od prepravljenih postaraca misleci da su presli milione i jednostavno da su poprilicno istroseni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...