muljaz 2024 Napisano Jun 27, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi kurcite dok vam Vinetu ne dodje. Tu mu je zamenik Aj sad malo mir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jun 30, 2016 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Na poklon se dobija i jedan od dva priveska po vasem izboru . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Jul 2, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kako ste krenuli..........ovaj oglas ako neode bar na 4 strane ....nista nece uraditi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 2, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan E, a obicne znojnice u pitanju I tolika rasprava svasta... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jul 2, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Dosadno ljudima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jul 2, 2016 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @mvSHOEI Evo javljam se za privezak sa donje slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Jul 2, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan @mvSHOEI Evo javljam se za privezak sa donje slike. 10 eu znojnica gratis 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 3, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, posraste se čoveku u oglas, za medalju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jul 4, 2016 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne kompleksiram se zbog sprdnje na oglasu, ali kad sam se zapalio za ovo spreman sam bio da dam i 20 eura. Posto nikome ne treba zadrzacu je za sebe, a vama cu uskratiti jos jednu priliku da uludo trosite vreme na forumu umesto da startujete ribe na Adi. Moze lock. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...