malitomic 1772 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je usluzan za drugara. Njegov telefon je 0638095711 Zoran. Traba mu frajlauf za Vfr-a '92 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da je njegov pukao....ja sam moj vario....daj mu moj broj ako hoce da mi posalje taj njegov da probam da mu sredim to....0643719786 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1772 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 1219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam i ja da moze da se remontuje i to sam mu pomenuo, ali je on najpre za varijantu da nabavi polovan i ispravan. Ako neko ima i vizir za isti motor,i to mu treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan ok...samo to ce tesko naci a i kad nadje bice paprena cena....jer na svakoj to crkne,naravno pored reglera...nego sta bi sa gumom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1772 Napisano Jun 23, 2016 Drug član, 1219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj pp, stize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...