brkicNS 139 Napisano Jun 18, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Greota da otvaram temu zbog ovako kratkog putovanja, ali ajde... Idem danas do Cacka iz Novog Sada, da idem oko Beograda pa Ibarskom ili Ruma-Sabac-Valjevo? Hvala i pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 18, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo jednim putem nazad drugim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Jun 18, 2016 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jefta govori razumno mada meni je lepse ici na Rumu-Sabac-Valjevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 18, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja kad god postoji mogucnost ne vracam se istim putem. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5999 Napisano Jun 18, 2016 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ru-sa-va-divcibare-tometno polje -u duskovcima levo gornjim putem-gojna gora-jancici- prijevor-cacak Povratak cacak- kostunici-rajac - ljig- banja vrujci-mionica- divci-slovac-ub-pre obrenovca na novi most- boljevci i selima srema opet do rume i ns ili obrenovac bg -ns Ibarska je smor i opasna, nema sta da se vidi. Selima srema pogotovo oprez ima zivotinjica po putu i pored puta.. Moze i od valjeva -kosjeric- pozega-cacak To je za one ,koji imaju vremena i ne zure, a za ostale zna se -ibarska.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Tamo jednim putem nazad drugim Poslusao sam te... Vracao sam se preko ibarske da bi me kisa uhvatila na autoputu, ako padne uopste. Divnim cudom je cekala da stignem u NS, rekao sam joj sada mozes da padnes i tako je i bilo. Inace put or sapca do valjeva je mnogo lep, brz, krivudav, okolis fantazija. Hvala i pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 19, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Тај пут од Шапца до Ваљева је феноменалан Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...