Nile. 1467 Napisano Jun 17, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Gore-tex letnje pantalone, na zalost male su mi... Nemaju protektore i vrlo su lagane i prijatne, popizdeo sam jer su mi krace malo vise...Imaju ojacanu gore tex membranu na kolenima i preponama kao i podesive nogavice po sirini i reflektujuce trake na par mesta... idealne bi bile osobi do 180-185cm i tezine oko 75kg ili cak 80ak.. Duzina nogavica spolja 115cm... Ostale mere saljem po potrebi... cena 4500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Jun 19, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A jel imaju dzepove za protektore? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 19, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju kolega, bas su lagane i prijatne, kao suskavac, bukvalno ih ne osecas na sebi a nepromocive su i ne pustaju vetar.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...