SHeLLe 850 Napisano Octobar 9, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi prodje kroz glavu. Sigurno me ogovarao onaj svaler svetskih razmera sa kojim si se slikao u trebinju Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 9, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, SHeLLe je napisao: Sad mi prodje kroz glavu. Sigurno me ogovarao onaj svaler svetskih razmera sa kojim si se slikao u trebinju Sent from my iPhone using Tapatalk Na tvoju (ne)srecu nije, jedva smo mi uspeli malo od malo da popricamo i zezamo, jer bilo je puno toga pricati da jednostavno trebali bi nam jos 3-4 dana da bi stigli do tebe hahahahh, ali nadam se da cu opet sesti i sa Bobijem, i sa PaPajom i to onako bez jurnjave i ispricamo a bogami i provozamo ..... pa bujrum i ti u MKD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Octobar 9, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan . . .ma Shelle cuj tebe ogovaraju .Tebe ce Vucko za ambasadora dobre volje u Moskvi. Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 9, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Eto imas sa kim da se organizujes za moskvu. Obecao je da ce da se dovuce sledeceg leta u posetu :-) Bre ljudi citavog zivota negde jurite i uvek ste na pocetku :-)))) Meni rekli sto pojedes, popijes i pojebes - to ti je Zato se ja toga cvrsto pridrzavam :-) :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 9, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan . . .ma Shelle cuj tebe ogovaraju .Tebe ce Vucko za ambasadora dobre volje u Moskvi. Послато са Lenovo P70-A уз помоћ ТапатокаAh ta Moskva.....Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 9, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, SHeLLe je napisao: Eto imas sa kim da se organizujes za moskvu. Obecao je da ce da se dovuce sledeceg leta u posetu :-) Bre ljudi citavog zivota negde jurite i uvek ste na pocetku :-)))) Meni rekli sto pojedes, popijes i pojebes - to ti je Zato se ja toga cvrsto pridrzavam :-) :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Radim bre, ne jurim a na poslu ne daju vise u toku leta. A pare su skupe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 9, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Radim bre, ne jurim a na poslu ne daju vise u toku leta. A pare su skupe U zivotu je sve kako se snadjes :-))) platis dva rumuna da lome kicmu umesto tebe a ti na motor i sve 4 uvis. Kad ces ako neces sad :-))))) Nego niko da se javi od ovih sa foruma da se pije neka kafa ovih dana :-))))Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 9, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan jbga, daleko si mi za kafu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 9, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan jbga, daleko si mi za kafuZa tebe znam da si dalje , ali ne brini , bice prilike Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 453 Napisano Februar 2, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao da je ovaj putopis ovoliko lud odvojio bih ranije 4 sata vremena na čitanje, nego mi je tek danas kolega rekao za ovu priču Hahah baš luda avantura Pozdrav Shelle ako si "živ" i dalje koliko vidim osladilo ti se pa si nakon prve posete više puta skakao do Moskve na reprize i nove epizode 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 2, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se SHeLLeee, da ga nisu braca rusi zarobili pa poslali u ukrainu za primer druguma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Februar 2, 2023 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Boba1990 said: Javi se SHeLLeee, da ga nisu braca rusi zarobili pa poslali u ukrainu za primer druguma. Ziv sam, posle 5 godina zivota u moskvi evo me vec godinu i nesto u cikagu. ali ne zaboravljam moskvu. trenutno derem ove ukrainke novopridosle… ako bog da , bice ponovo nesto ali po rusiji ka istoku. Mozda i sa sinom zajedno , samo malo da poraste 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 453 Napisano Februar 2, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Haha čekaj, hoćeš da kažeš da si posle ovog putovanja prešao da živiš u Moskvu? Očekivao sam svašta ali to nisam Kakva Moskva...CH,IL je mnogo bolja pričaSent from my SM-G960U using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Februar 2, 2023 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Haha čekaj, hoćeš da kažeš da si posle ovog putovanja prešao da živiš u Moskvu? Očekivao sam svašta ali to nisam Kakva Moskva...CH,IL je mnogo bolja pričaSent from my SM-G960U using TapatalkDa, presao. I kupio stan tamo. I dobio sina i svasta nesto Moskva je zakon… cikago veliko smece. Dobro je samo za rintanje i za neko vreme dok se ne dobije pasos. Do ovog putovanja ja sam ziveo neko vreme u americi i prosao je poprilicno. Ne kamionom, njega nikad do sad nisam vozio, vec kolima i za svoji cef, obisao floridu, majami, new york …ukupno 30 drzava i mogu ti reci da nema grada u americi koji moze da primirise kijevu a ne moskvi ili petersburgu Ovde sam dao sebi par godina da detetu uzmem 3 pasos pa nek bira gde ce i sta ce, stvorim nesto za pasivni dohodak i pravac moskva ili negde u aziju Ako ne uspem da napravim jos jedan putopis slican ovom bice neki sa spomenicima, muzejima, galerijama onako penzionerski Sent from my iPhone using Tapatalk 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 2, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si se snasao po belom svetu. Ja sam bio u Moskvi, Tuli, i jos gore Nabereznije celnom al kao da sam proklet ne mogu bez mog mesta. Kazi mi da je yamaha jos kod tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Februar 3, 2023 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si se snasao po belom svetu. Ja sam bio u Moskvi, Tuli, i jos gore Nabereznije celnom al kao da sam proklet ne mogu bez mog mesta. Kazi mi da je yamaha jos kod tebe...Meni je svuda bolje nego u srbiji. Tamo mi je dosadno. Jeste, yamaha stoji parkirana i ceka neko lepse vremeSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...