reiser 157 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jun 17, 2016 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Probaj http://www.amknovisad.com/usluge.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 17, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^ What he said 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Jun 17, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 18, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje otidji tamo i raspitaj se direktno. Izgleda da lik preko telefona daje netacne informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 19, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ima javna garaza ( privatna ) na bulevaru kod Zgrade Lutrije. Moj komsija drzi tamo auto i uz njega motor. Pitacu da vidim sta i kako . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Snasao sam se vec, tj nasao garazu i sredio, ne moras da se cimas, hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Decembar 26, 2016 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Cao... Da se prikljucim i ja ovoj temi... Trebao bi mi neki prostor za drzanje motora u Novom Sadu, od pocetka sledece sezone. Najvise bi odgovarala teritorija Novog naselja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Januar 5, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja kupio garazu, garaza u kojoj trenutno drzim motor ce biti slobodna od mata-aprila. Tamo drzimo motore drugar i ja, a dovoljno je velika da stane 3-4 motora. Ukoliko ti odgovara lokacija nove detelinare (do hadzi ruvimove), mogu te povezati sa drugarom pa se organizujte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Januar 5, 2017 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si je placao ako sme da se zna? Moze i na PP... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Februar 26, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam svojevremeno napisao, 01.04. izlazim iz garaze koju sam iznajmljivao, tako da ako nekome bude trebala garaza na novoj detelinari neka se javi. Drugar koji je samnom delio garazu bi mozda i ostao u njoj ako bi nasao dva cimera.... Garaza je velika, u ogradjenom dvoristu, suva,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...