brutus 4 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Bane, dolazim iz Novog Sada, i pre par dana sam odlucio da izadjem iz pasivne uloge posmatraca i prepustim se carima aktivne uloge vozaca! Nakon nekoliko godina voznje skutera i motora pozajmljenih od familije, prijatelja itd. odlucio sam se da sve pare koje sam sacuvao za upgrade automobila preusmerim na drugi front. Nakon razmisljanja (i surove stvarnosti da je MV Agusta Brutale ipak jaaaaako skupa za mene) otisao sam do Yamaha Rodica i postao ponosni vlasnik novog FZ6 Fazera S2 ;D Obavio sam registraciju, uzeo "L" tablicu i u prvih par dana napravio 400 km po ne bas najlepsem vremenu. Jednom recju - dok god bude motora ne postoji ta droga na koju bih se mogao tako navuci!!! Zelim i da kazem da su mi tekstovi koje sam pronasao ovde izuzetno pomogli (kao pocetniku) da obratim paznju na bitne stvari u saobracaju. Pozdrav svima i siguran sam da cemo se jos druziti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 26, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 26, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Bane ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan cao komsija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome komsija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 27, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jednom recju - dok god bude motora ne postoji ta droga na koju bih se mogao tako navuci!!! E ovo si bas dobro rekao Dobro dosao ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sonja _ns 2 Napisano Mart 27, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje Dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autospeedorg 0 Napisano Mart 27, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 29, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan e pa Bane dobro nam dosao!!!!!!!!!! Zelim ti puno srece i predjenih kilometara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja malo kasnim ali posto sam video kolegu da je poslednji postavio post reko da te i ja pozdravim!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...