Jump to content

Moto Zajednica

Ustanička, oko 20:00 (26. 03. 2008)

Recommended Posts

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Javiše mi malopre da je u gornjem delu Ustaničke, blizu Bulevara, vidjen razvaljen motor koji je udario u opel astru valjda. Čoveka su već odneli tako da ortak nije mogao da mi kaže koliko je ozbiljno, ali je motor rasturen dobro. Izgleda da je kacigu nosio, pošto je bila na motoru. Zna li neko nešto o tome?

Tablica motora: BG 17-69nešto

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 651 postova

Malopre sam prosao tuda kolima,video sam tamo motor prilicno razbijen oboren na asfaltu.U pitanju je neki naked tipa bandit,hornet,fazer,ali nisam mogao da vidim tacno koji je motor u pitanju,bila je poprilicno velika guzva tamo.Najezio sam kad sam prolazio pored,inace zivim u tom kraju i znam koliko je Ustanicka opasna, jer je prometna ulica i ljudi izlecu sa svih strana.

• Drug član, 930 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Sad javise na vestima da se tip  na motoru kretao velikom brzinom i udario u Astru koja je stojala pored puta sa upaljena sva 4 zmigavca. Kazu da je motorista slomio vilicu i da ima jos nekih sitnih povreda ali ce biti dobro jer mu je kaciga spasila zivot.

• U prolazu, 5 postova

kakva mu je ta kaciga kad je polomio vilicu ili  je bila velika brzina

Kaciga je neka sarena, ima crvene sare, i izglada rejsing, izgleda da je odlicna jer mu je spasla zivot, jer motor izgleda jezivo.

To je bilo negde oko 19:30-19:50 verovatno. Prosao sam par dva puta tuda poslom i uopste nije jasno sta je bilo. Astra je cela i nije udarena, jedino se ne vidi prednja strana. Hvala bogu da je covek ziv i da je prosao samo sa vilicom, jer je prizor skoro do uzasan.

Neka je zujalica u pitanju, prednju stranu motora nisam ni video, zadnja je cela.Ima tablicu iznad tocka - uvucenu BG-17-68x cini mi se da videh (ali nisam siguran).Boja motora se ne vidi iako se polako prolazi pored mesta udesa. A desna strana Ustanicke od vrha je zatvorena pa saobracajac usmerava na levu traku Ustanicke. Kaciga stoji na motoru koji lezi, jer je svasta iscurelo iz njega niz ulicu. Ima neke plastike i 20-ak metara dalje. Dosao je i pauk da podigne motor ali jos nije vrshen uvidjaj, dva puta prodjoh za 1.5h.

Neka je sa momkom samo sve OK.

• Sensei servis, 347 postova
  • Motocikl: "viljuske"...al' na kardan!

Sve sam i ja to video sto ste vec napisali....prizor je stvarno jeziv...

....nadam se da je motorista ok....

Samo ne znam zasto je se vozac Suzukija nesto zustro raspravljao sa pandurima....

• Zainteresovan, 651 postova

Pa sta bi?

Jel' zna neko ko je motociklista, kakve su tacno povrede, u kakvom je stanju danas?

Sta je uzrok sudara?

Drugar mi rece da je procitao u novinama da je uzrok bio prevelika brzina, mada to su i sinoc javili na vestima.

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: xtx660

samo da je decko ziv to je najvaznije...ali nikad mi nece biti jasno to razvlacenje i do 150km/h po gradu,toliko ljudi ,pesaka koji pretrcavaju,kola..dovoljno je samo da se neko prestroji iz trake u traku i eto nesrece..

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Izvor: Večernje Novosti, četvrtak 27.03.2008.

"...teško povređen motociklista, koji se Ustaničkom kretao velikom brzinom. U jednom trenutku izgubio je kontrolu, pao sa motora i podleteo pod parkiranu Opel Astru." i dalje kažu "kako smo saznali nije u životnoj opasnosti. U ovom udesu oštećeno je i nekoliko parkiranih automobila".

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja