zli 412 Napisano Jun 14, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Koja li vas muka tera da za motore od 10leta i 100000km, dajete 8000e i vise... :-D 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/8399754/bmw-r1200gs-mk2 prvi put u zivotu vidim da neko hoce da izvadi kn filter ili trazi doplatu za isti Mozda zato sto motor poseduje i standardni filter za vazduh, a kn je tu kao opcija ? Isto kao sto ima i fabricki auspuh, a akrapovic je opcija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jun 15, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan more biti, ali da ga razbuca I proda u delovima jos vise bi zaradio Sent from my X1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan meni deluje kao da on prodaje motor u delovima Brzo si zaboravio kad sam kupovao Varadero od tebe, a ti poskidao kofere, nosace, auspuhe.... ;-) I meni je tad stosta delovalo, al sam se suzdrzao od komentara, jer je to ipak neko platio... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koja li vas muka tera da za motore od 10leta i 100000km, dajete 8000e i vise... :-D ko razume shvatice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Razumem za skuplje komponente, ali skidati proširenje za ćopavu ili produžetak prednjeg blatobrana zbog 10 ili 30€ je sitničarenje. Znači li to da je osnovna cena formirana sa preciznošću od tih 10€? sta da ti kazem, vise volim matematiku od trgovine.... ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da i ja kazem nesto "pametno", a to je da vlasnik prodaje motor, a ne opremu. Ako vec ide oprema uz motor onda je normalno da je cijena uvecana proporcionalnu ulozenom za opremi, a sve ostalo je stvar dogovora. Kad ja kupujem motor opream me ne zanima ni pod razno, tako da je vlasnik moze ladno skinuti sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Jun 23, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Konačno i ova saga završena :-) Motor kupljen,u stvari nije motor nego motorčina, u stvari nije motorčina nego autobus,RT 1200 Da čestitamo i ovde :-) Goranče,puno lepih i sigurnih kilometara sa novom mašinom ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jun 23, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo. Pravi autobus, svaka cast. I mene vec ubedjuje zena za jedan takav od kako ga videla. Bili mi par pandura neki dan na spavanju u hotelu sa rt-ovima 1200 pa ono je stvarno ladja, zaljubio sam se. Koji si uzeo, znam samo dva sa oglasa kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 23, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konačno i ova saga završena :-) Motor kupljen,u stvari nije motor nego motorčina, u stvari nije motorčina nego autobus,RT 1200 Da čestitamo i ovde :-) Goranče,puno lepih i sigurnih kilometara sa novom mašinom ;-) Znaci "bumbar" ( ja tako zovem R1200RT ) , pa neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 23, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Milanezi hvala sto si obavestio ljude, ja nisam stigao posto sam jos na moru.Videcemo sta ce stici , uglavnom radi se o R1200RT, 2007. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 23, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom, ladja od motora! Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 24, 2016 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Gorane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...