filipfg 844 Napisano Novembar 15, 2017 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, @milos-v hvala na ponudi, ja sam L, uzeo sam je danas, kaciga je super, realno meni je bas tesko da nadjem da bude skroz odgovarajuca jer iako je glavudza 59-60cm imam poprlicno usku facu tako da tu napred uvek ima nekog poveceg lufta pa mi ne uliva neku 100% sigurnost, ali lepo je sto je ova kaciga ima onaj deo kojim mozes da napumpas za obraze, samo koliki ce vek trajanja biti toga videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 67 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam pa sve ne verujem, 2017. bila 19900 din a sada 24000 din to kao neki oldtimer sto starija ona skuplja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je do skoro sajamski popust i pre sajma 19.900 din ja sam kupio po toj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 23, 2019 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan 19900 je bila na popustu, 24000din je redovna cena. Ja prodajem svoju (solid black) koja je kao nova, L velicina, pa ako je neko zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...