bobi_krofna 438 Napisano Jun 12, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan napisao @Bruno 68 da me obalila copava ali nije napisao da sam, kad pritrcali da me vade jer nije bilo bas prijatno ispod skoro 200 kila, dok se hvatali za hondu ja izgovorio epske reci "ne za plastiku, ne za plastiku" ... mozda ce neko pamtiti krivine i obaranja, mozda hranu ili one biljane po ohridu a ja cu pamtiti ovu turu po druzenju i pauzama, uvek je bilo smeha i zato se unapred radujem nekom novom pravcu, nekim novim drumovima... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 12, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha ... super. Kao pirocanac kad se oklizne sa iponetom u dzepu, kad cuje krc, kaze "daj boze da je koljeno" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 12, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Toga smo se i setili i nasalili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1989 Napisano Jun 12, 2016 Zainteresovan, 660 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za putopis i slike, drago mi da ste se svaki put nasli nakon gubljenja. Malo me zbunilo ono na pocetku, putna brzina 50kmh, ali meni bi to i pasalo . Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Jun 12, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Eto, hvala mister Brunu što je imao volje da malo detaljnije opiše ovu našu avanturu. Ja evo dodaću jednu malu priču o dvojici letećih holanđanina. Zlatman ih zna jer je imao okršaj sa njima Naime, leteći holanđani koje smo pristigli u jednom makedonskom selu su nakon izlaska iz istog naglo dali gas da bi se odvojili od nas. Obojica na GS-u pod punom ratnom opremom sa bočnim koferima sa strane. Ja vozim prvi u našoj grupi a iza mene Zlatman. Pretiče Zlatman mene, pretiče i njih. Međutim naljutiše se holanđani pa odvrnuše gas po krivinama. Pretekoše Zlatmana sa njegovim autobusom (harlijem) i nestadoše iza prve krivine. Ja odlučih da pokušam da izvadim stvar i ne obrukam našu malu grupu te pojurih za njima. Jurismo se mi malo više po tim krivinama. Oni po gasu, ja po gasu. Ja nisam neki profesionalac ali nisam ni juče seo na motor tako da beše trka neizvesna ali sa naznakom da ću ih pobediti. Moji saputnici već su ostali na neki način daleko iza nas, ako se tako može reći s obzirom da je bio veleslalon od krivina. Holanđani jure ali ja ne popuštam, zalepio sam se iza njih i već počinju da mi smetaju jer mogu brže. I beše tako par kilometara dok onaj prvi od njih vidno ne prokliza u krivini. Stali su na prvom proširenja sa desne strane nakon kilometra. Verovatno su umislili da ih mi jurimo Ali istina je bila da su bili sporiji od nas. Brži su bili tek kad su mu dali po gasu, ali to je za njih bila prevelika brzina. Zato je jedan i proklizao. Elem, stadoše oni, prođoh ih ja. Prođoh nekih kilometar ipo te zastadoh da sačekam ostale koji naiđoše za par minuta. Zatim nastavismo svi skupa kao što smo i radili do tada.Tako da "padoše" dva leteća holanđanina u trci protiv Super-Moto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura i lepo opisana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li tačne glasine da krofnica niko nije mogao da stigne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 13, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Samo su dvojica koja to mogu da po svedoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 438 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan ahahaha, ma naravno, ja sam nadaleko poznat po svojoj neukrotivoj voznji a ta dvojica koje pominje @Bruno 68 su rosi i markez 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 16, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Одличан путопис Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Divan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2111 Napisano Jun 20, 2016 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je podsetiti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Kad dođe zima i uhvati kriza, pustim snimak od sat vremena za smirenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 21, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Bruno cekam te na moru... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Jun 27, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Samo njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice svako dobrodosao... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 12, 2016 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za voznju i putopis, jedino uvod i naslov nemaju bas veze. Odajes pocast svom dedi Soluncu, jer ides njegovim putem preko vrleti Albanije, a ne putem partizanske eskadrile i kroz Jajce. Ali dobro...nije bas bilo puno filmova o Soluncima kad smo bili malji deca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za voznju i putopis, jedino uvod i naslov nemaju bas veze. Odajes pocast svom dedi Soluncu, jer ides njegovim putem preko vrleti Albanije, a ne putem partizanske eskadrile i kroz Jajce. Ali dobro...nije bas bilo puno filmova o Soluncima kad smo bili malji deca.Vidi naslov je uvek bizaran a ja sam trazio takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...