Djeneral 1449 Napisano Mart 29, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji su se vozali danas po Fruskoj planini ;D Voznja je bila super, dan je bio super, sve je bilo super ;D Inace, ja sam stigao kuci oko 20:30h...ko bi rekao da zivim u Novom Sadu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran78 0 Napisano Mart 29, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,evo malo i videa... ...od kamermana..ha.ha. <object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=cxDdMT1Xkn8"> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran78 0 Napisano Mart 29, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo videa http://www.youtube.com/watch?v=sGQsuM38Kdc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Mart 29, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan kamera je podesena na format od 16/9, zbog toga je i snimak malo izduzen"http://www.youtube.com/watch?v=Lbwa2mLs7p0" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 29, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo nije mi dobro ;D Salim se. Bravo za voznju i hvala za slike Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Mart 29, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Voznja je dobra koliko i ljudi sa kojima vozite. Ova je bila predobra. Irig, ili ono sto se od njega vidi sa ove tacke Joseph B. + pratnja Malo poziranja Ove crnopute momke sam slucajno slikao. Medjutim, saznao sam da su u trendu sada kod nas. Traze nase drzavljanstvo i zele da nas pretstavljaju pa evo i mi njih da pretstavimo Srpski crnci I na kraju osoba zbog koje kraj svake prelepe voznje nije tuzan vec srecan. Nikolina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 29, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zmajevi, bas mi je drago da vas je bilo ovoliko. Slidze su super. @Boban Zemun: Kod mene nesto nece tvoj filmic da radi ?? @Shejtan: I, kakve su nove pantalone ? ;D Iiiiiii.... jedan Veeeeeeeliki poljubac za Bjakerku Nikolinu !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leeepoooo ! bravo drugari ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 30, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko, Nikolina liči na tebe mnogo Vožnja je bila super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Mart 30, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos fotki: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 30, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan kamera je podesena na format od 16/9, zbog toga je i snimak malo izduzen Ma nema veze baš smo kao u western filmovima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Mart 30, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da vam je bilo veoma lepo, po fotkama i komentarima se zakljucuje da jeste. Nego dosta lepih fotki, a da vas pitam ja nesto, jeste li vi jeli nesto na tom izletu? Dajte neku fotku da vidimo kakav je restoran sto se hrane tice, to je meni bitna stavka kada idem negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A ne sinak ako si video formaciju kao na slici i to oko 1-pola 2, tada smo kretali na voznju preko Fruske gore do Beocina pa na Miseluk gde je neplanirano doslo do razlaza, jer je neko procenio da ce ga uhvatiti mrak ako ostanu jos sat vremena Neki od nas su se jos na Fruskoj gori dogovorili da krenemo nazad oko 4h da nas ne bi uhvatio mrak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan bas ste se lepo proveli i provozali svaka cast na sledecoj voznji cu se i ja pridruziti ako dotle razradim motor pozdrav za celu ekipu Nesto ga slabo razradjujes nije valjda jos u sobi ;D Ja bi ga jos zimus razradio da sam na tvom mestu i sad bi bio miran a sad cu i ja imati tih okupacija cim mi stigne nova sprava ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja drugari pozdrav za ekipu iz Bg-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo poziranja Zmaje, moze ova slika u nekoj vecoj rezoluciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i veeelikih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 31, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo junaci, to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G-din Jović 0 Napisano April 1, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: YAMAHA XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bratac, Ako dolazite iz pravca Iriga ka N.Sadu, na samom Iriskom vencu (raskrsnica sa NIS-ovom benz.stanicom sa desne strane) - SKRENITE LEVO (uzbrdo u sumu) i samo pravo. Na svim raskrsnicama samo pravo, do putokaza desno za Beocin. Izbicete na kraju kod Beocinske fabrike cementa pa odatle polako ka N.Sadu (20-tak km). Svo vreme cete voziti po grabenu, kroz sumu, putem koji je sve samo ne dosadan. Uz put, naicicete na dovoljno lokala za okrepljenje, sto u prirodi sto u selima. Predlazem da za pocetak obidjete manastir u starom Beocinu (morate uci bas u Beocin - za dalje pitajte). Kad shvatite kakva je Fruska Gora doci cete opet, a onda obilazite i druge manastire (ima ih 20-tak). Dobar provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Bratac, Ako dolazite iz pravca Iriga ka N.Sadu, na samom Iriskom vencu (raskrsnica sa NIS-ovom benz.stanicom sa desne strane) - SKRENITE LEVO (uzbrdo u sumu) i samo pravo. Na svim raskrsnicama samo pravo, do putokaza desno za Beocin. Izbicete na kraju kod Beocinske fabrike cementa pa odatle polako ka N.Sadu (20-tak km). Svo vreme cete voziti po grabenu, kroz sumu, putem koji je sve samo ne dosadan. Uz put, naicicete na dovoljno lokala za okrepljenje, sto u prirodi sto u selima. Predlazem da za pocetak obidjete manastir u starom Beocinu (morate uci bas u Beocin - za dalje pitajte). Kad shvatite kakva je Fruska Gora doci cete opet, a onda obilazite i druge manastire (ima ih 20-tak). Dobar provod! Da dodam, od Venca do Beocina TIM putem imaju kafanu Zmajevac(planinarski dom bolje receno, jedno 50-100 metara udaljen od puta), PTT dom Brankovac (uz put), i do Beocina nema ni kafane ni pumpe. Ako hoce LAGAN off-road, kod PTT doma Brankovac, spustite se stazom , izlazite pravac na manastir Beocin i rasadnik. Dalje Vas pu vodi kroz Beocin selo .... Otvoricu novu temu danas i postaviti kartu Fruske gore sa OFF road putevima koje poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bratac, Ako dolazite iz pravca Iriga ka N.Sadu, na samom Iriskom vencu (raskrsnica sa NIS-ovom benz.stanicom sa desne strane) - SKRENITE LEVO (uzbrdo u sumu) i samo pravo. Na svim raskrsnicama samo pravo, do putokaza desno za Beocin. Izbicete na kraju kod Beocinske fabrike cementa pa odatle polako ka N.Sadu (20-tak km). Svo vreme cete voziti po grabenu, kroz sumu, putem koji je sve samo ne dosadan. Uz put, naicicete na dovoljno lokala za okrepljenje, sto u prirodi sto u selima. Predlazem da za pocetak obidjete manastir u starom Beocinu (morate uci bas u Beocin - za dalje pitajte). Kad shvatite kakva je Fruska Gora doci cete opet, a onda obilazite i druge manastire (ima ih 20-tak). Dobar provod! Tacno ovim putem smo se vracali za NS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel sam ja to primetio jednu zutu afrikicu? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel sam ja to primetio jednu zutu afrikicu? ;D ;D Ma jok zelena je nego su slike loseg kvaliteta ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...