Sremac022 0 Napisano Jun 4, 2016 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Voleo bih da vidim neki komentar o Hyosung motorima uopste, a posebno o modelu koji sam naveo (GV 650 Aquilla). Izgled je stvar ukusa ali zanimaju me prvenstveno iskustva onih koji su ih imali ili vozili. Navodno je 2010 izabran za motor godine u svojoj kategoriji u Americi. Moze i preporuka za neki slican. Nisam do sada imao motor ali hocu da nabavim nesto slicno za uzivanje u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima na forumu putopis gde je lik sa novom Agilom išao u Grčku. Znam da je napisao da je imao nekoliko kvarova (hladnjak,vodena pumpa ili nešto slično...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Jun 4, 2016 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Flora ili Flora dizajn, tako nekako se zove lik koji ima(o) Aquilu. Nisam dugo primijetio da se javlja na forum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sremac022 0 Napisano Jun 5, 2016 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nasao i procitao. Interesantno stivo ali i neverovatno. Covek je i pored svih problema ostao na Aquilli. To je i vise nego intrigantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Jun 5, 2016 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aquila GV 650 je kruzer sa agregatom sličnim kao na Suzukiju SV650. Dakle trebao bi biti nekakav pauer kruzer. To je interesantna koncepcija slična kao Honda Magna 750 (trenutno aktuelna tema na forumu ). I ja sam se nekada interesovao za taj model ali kada sam ga vidio uživo izgledao mi je nakako mali i nije bio ono što sam zamišljao-očekivao. Zato ti preporučujem da ga prvo vidiš uživo pa ako je to to onda traži dalje. Čini mi se da mi je neko pričao ili pisao ovde na forumu da ga neko ima u Šapcu ili S. Mitrovici a sudeći po tvom niku to ti nije daleko pa raspitaj se i traži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sremac022 0 Napisano Jun 8, 2016 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aquila GV 650 je kruzer sa agregatom sličnim kao na Suzukiju SV650. Dakle trebao bi biti nekakav pauer kruzer. To je interesantna koncepcija slična kao Honda Magna 750 (trenutno aktuelna tema na forumu ). I ja sam se nekada interesovao za taj model ali kada sam ga vidio uživo izgledao mi je nakako mali i nije bio ono što sam zamišljao-očekivao. Zato ti preporučujem da ga prvo vidiš uživo pa ako je to to onda traži dalje. Čini mi se da mi je neko pričao ili pisao ovde na forumu da ga neko ima u Šapcu ili S. Mitrovici a sudeći po tvom niku to ti nije daleko pa raspitaj se i traži. HVALA ! Svako iskustvo i misljenje mi znaci. Raspitacu se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...