Jump to content

Moto Zajednica

Hyosung GV 650 Aquilla (Agila)

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svima! 

Voleo bih da vidim neki komentar o Hyosung motorima uopste, a posebno o modelu koji sam naveo (GV 650 Aquilla).

Izgled je stvar ukusa ali zanimaju me prvenstveno iskustva onih koji su ih imali ili vozili. Navodno je 2010 izabran za motor godine u svojoj kategoriji u Americi.

Moze i preporuka za neki slican.

Nisam do sada imao motor ali hocu da nabavim nesto slicno za uzivanje u voznji.

post-39814-0-39380400-1465050436.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 778 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Flora ili Flora dizajn, tako nekako se zove lik koji ima(o) Aquilu. Nisam dugo primijetio da se javlja na forum.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 778 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Aquila GV 650 je kruzer sa agregatom sličnim kao na Suzukiju SV650. Dakle trebao bi biti nekakav pauer kruzer. To je

interesantna koncepcija slična kao Honda Magna 750 (trenutno aktuelna tema na forumu  :jee: ). 

I ja sam se nekada interesovao za taj model ali kada sam ga vidio uživo izgledao mi je nakako mali i nije bio ono što sam 

zamišljao-očekivao. Zato ti preporučujem da ga prvo vidiš uživo pa ako je to to onda traži dalje. Čini mi se da mi je neko 

pričao ili pisao ovde na forumu da ga neko ima u Šapcu ili S. Mitrovici a sudeći po tvom niku to ti nije daleko pa raspitaj se i traži.

• Podržavam 1

• U prolazu, 0 postova

Aquila GV 650 je kruzer sa agregatom sličnim kao na Suzukiju SV650. Dakle trebao bi biti nekakav pauer kruzer. To je

interesantna koncepcija slična kao Honda Magna 750 (trenutno aktuelna tema na forumu  :jee: ). 

I ja sam se nekada interesovao za taj model ali kada sam ga vidio uživo izgledao mi je nakako mali i nije bio ono što sam 

zamišljao-očekivao. Zato ti preporučujem da ga prvo vidiš uživo pa ako je to to onda traži dalje. Čini mi se da mi je neko 

pričao ili pisao ovde na forumu da ga neko ima u Šapcu ili S. Mitrovici a sudeći po tvom niku to ti nije daleko pa raspitaj se i traži.

HVALA !

Svako iskustvo i misljenje mi znaci.

Raspitacu se.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja