Slammer 619 Napisano Jun 3, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkerima!Ja sam Igor, rodom iz Leskovca, ali trenutno zivim u Novom Sadu. Web dizajner sam i basista.Eto, i ja sam malo pre tridesete odlucio opet zavrteti dva tocka.Pre desetak godina sam izvozao stari APN6 dok ga cale nije rasklopio. Posle toga tajac.Opet sam izrazio zelju za dvotockasem. Uz dosta citanja teorije i listanja oglasa osetio povezanost sa jednom Yamahom FZS600 '02 generacije iskusnijeg kolege Arvina, pa sam brze bolje pojurio da ugrabim priliku. U medjuvremenu sam se raspitao o primerku i dobio pozitivne informacije, a kolega Arvin je bio veoma korektan, pa mi je ispricao istoriju i ukazao na sitne nedostatke.Uglavnom, posedujem motor. A za par dana polazem za kategoriju.Za sada sam zamenio ulje i antifriz. Do dozvole cu zameniti gume i prisrediti izduve. Ciljam Pilot Power. Mislim da ce Dupli Color posle peskarenja podmladiti izduve.Svako dobro, srescemo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Jun 3, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Lepa raga nek te lepo sluzi..... Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrošao, a motor ti je ekstra imenjače! Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 4, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan slammit` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 4, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecan come back! PozZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Jun 11, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam, kolege. Upravo sam polozio. Bice ovo uzbudljivo leto. Vozimo se.Citajuci forum, naleteo sam na raniji oglas mog motora. U malo zavidnijem je stanju nego danas, ali bar znam da je sve vreme bio u dobrim rukama. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51772-yamaha-fzs600-fazer-2002god-3300-eur/?hl=fzs600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Jun 11, 2016 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mašala, lijepa mašina Mnogo srećnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao imenjače i kolega muzičaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Jun 16, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 16, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Nista komsija, javi se ako budes raspolozen za neku zajednicku voznjicu. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...