aslservis 93 Napisano Jun 3, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem motor iz naslova, ako neko zna za neki dobar primerak bio bih zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa po meni najveca mana su kocnice tj prednja, katastrofalna je u poredjenju sa drugima, resava se tako sto se prebaci kompletna radijalna sa novijeg. Imaju problema da ukoliko se duze voze na visokim obrtajima dignu ulje u kuciste filtera vazduha. To su mu mane a ostalo je sve i vise nego odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Januar 19, 2017 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da to nije problem kod tog modela,vec kod onog sa dva auspuha ispod sedista,ovi pre njega i posle to nemaju. a kada se to desi nema ciscenja,nego zoves kombi i teras mrtvaka,jer on u momentu ugura ulje u filter,agregat ostane suv i eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...