salinjo 0 Napisano Jun 3, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: aprilia habana 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia habana 125ccm 01' U poslednjih mesec dana imam problem sa skuterom sledeci: pri opterecenju tj usponu nekom kad moram da dam pun gas posle 500m se jednostavno ugasi. Posle toga na prazno okrenem pet do šest puta gas rucicu i on odmah upali bez problema. Juce sam primetio da i na pravcu kada vozim pun gas isto se desi. Čistio sam kompletan karburator i promenjena je ac pumpa. Ukoliko neko moze da mi pomogne unapred hvala Pozdrav Saša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jun 3, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bih rekao da nema dovoljno goriva... Ja sam imao slican problem na motoru s'tim da mi je gasio cilindre koji nemaju dovoljno goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Jun 3, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj opet to sto je vec radjeno, plus i celu instalaciju goriva. Nevezano za temu, kako je zaziveo izraz AC pumpa...a pumpa radi na impuls (vakum) iz motora? Cujem i po selu pumpu nafte na Fergusonu isto tako zovu, a ona ima drukalicu i pogoni je osovina iz motora...klasicna mehanika...nikakve struje AC/DC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...