PustinjaK 0 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vankuver, Britanska Kolumbija Prijavi odgovor kao problematičan Navodno Dainese je vrlo ozbiljan da komercijalnu verziju ponudi tržištu već 2010. Najava budućnosti ili inovaciono slepo crevo? Nemam pojma, bumo vid'li. Definitivno jeste interesantno. Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Pogledaj ovo ... http://www.hit-air.com/english/main.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7538 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 3130 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, probao je taj air-bag neko od trkaca, mislim sad na 250ccm. Otvorio se, nije da nije. Ideja lepa, samo neka razvijaju. A i kod nas ima da se uzme ovaj hit-air, video sam na nekom sajtu. Bar se reklamiraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas gledao SPIDIjevu jaknu sa air-bagovima izgleda extra, ali tako i kosta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...