Jump to content

Moto Zajednica

Moto Track Day na NAVAK stazi - 26. Jun 2016.

Recommended Posts

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Ovim putem da se jos jednom zahvalim momku sa oranz honda naked-om, koji mi je pozajmio busilicu, ako si na forumu, hvala puno jos jednom, spasao si mi track day! Pozdrav.

I cestitke Charliju na rekordu u amaterskoj klasi!   :sampion:

Hvala tebrex, mada mislim da se transponder pokvario :D

moracu da ponovim da bi bili sigurni :D

Vreme je bilo bez milosti... svaka cast ludacima koji su tamo bili ceo dan. alal vera

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 881 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Moram da okacim i jedan kratak klip,preziveo sam danasnje Sunce,prosao bez ikakvih posledica,ali je jedna,rekao bih,licna trka nekolicine drugara umalo mogla da nas kosta ozbiljnih povreda,stete na motorima...

Srecom,samo je stradala rucica kocnice ovaj put...

Znam da nas ponese adrenalin,ali to nije opravdanje za licne obracune,merenje duzine polnih organa,dokazivanje ko je ''brzi''...

Prvi kolega (koje je proleteo na ne vise od 10cm)  je ispravio sikanu i zavrsio u cunjevima...

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 809 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Moram da okacim i jedan kratak klip,preziveo sam danasnje Sunce,prosao bez ikakvih posledica,ali je jedna,rekao bih,licna trka nekolicine drugara umalo mogla da nas kosta ozbiljnih povreda,stete na motorima...

Znam da nas ponese adrenalin,ali to nije opravdanje za licne obracune,merenje duzine polnih organa,dokazivanje ko je ''brzi''...

Prvi kolega (koje je proleteo na ne vise od 10cm)  je ispravio sikanu i zavrsio u cunjevima...

Auu brate... ovo je sve samo ne voznja,meni i dalje nije jasno zasto se grupe ne prave po vremenima,ovo je mnogo mnogo opasno i svasta je moglo biti,i ja sam imao par situacija dans, do duse ne ovako ekstemnih ali nisam mogao posten krug da izvezem od istih,od sada samo u crvenu grupu dok se to neresi,i danas sam rekao onom liku sa navaka da skloni cunjeve pre sikane(ulaska na desno krivina)  zato sto ije bezbedno,eto ....

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: YZF R6

Ljudi pazite kako vozite. Ovo nisu trke. Ako vidite da je neko sporiji ispred vas pustite ga nek vas uspori jednu krivinu pa ga prestignite na sigurnom mestu. Ova uletanja na kocenju se rade u trci ne na TD-u

• Ne silazi, 6132 postova

@Pablo zna li se kada ce biti sledeci TD?

Zna se, biće 17. Jula. :)

Hvala, super, na moru sam tada :grr:

Ima nas jos na moru tada ali polazem nade u open days u avgustu

• Zainteresovan, 517 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure

Ajde brzi odgovori, sta se to juce desilo,pa ste svi bili tako "ludi". Gledao sam sa Zlatibora live vremena i kad je ekipa krenula u prvom stintu da skida po par sekundi po krugu, nista mi nije bilo jasno. Ok, dvlns je stavio novu gumu, to mu dodje kao kad sam bio klinac pa dobijem nove patike,odmah sam na treningu više skakao :-). Ali za Charlija nemam objasnjenje,sem da su ovi sa NAVAKA postavili na svaku krivinu po fotografa :-). Salim se malo, ljudi svaka cast. Sad mi je jako zao sto nisam uspeo da se iskombinujem. Vaske4s kako je tebi bilo, nisam ispratio u vremenima pre nego sto su ukinuli link, sem sto si imao bliski susret, jako zajebano.

• Podržavam 2

• Drug član, 881 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Ajde brzi odgovori, sta se to juce desilo,pa ste svi bili tako "ludi". Gledao sam sa Zlatibora live vremena i kad je ekipa krenula u prvom stintu da skida po par sekundi po krugu, nista mi nije bilo jasno. Ok, dvlns je stavio novu gumu, to mu dodje kao kad sam bio klinac pa dobijem nove patike,odmah sam na treningu više skakao :-). Ali za Charlija nemam objasnjenje,sem da su ovi sa NAVAKA postavili na svaku krivinu po fotografa :-). Salim se malo, ljudi svaka cast. Sad mi je jako zao sto nisam uspeo da se iskombinujem. Vaske4s kako je tebi bilo, nisam ispratio u vremenima pre nego sto su ukinuli link, sem sto si imao bliski susret, jako zajebano.

Moje vreme je na sledecem listu u odnosu na Charlie i dvlns,zato nisi ni mogao da ispratis :P

Zadovoljan sam,spustio sam 5 sekundi u odnosu na svoje prethodno najbolje vreme tako da sam postavio svoj licni rekord :P (1.44.1)...zadovoljan...

• Podržavam 1

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5477 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Ma vremena su nebitna posto je vecina zakasnila.. :)

Nego sta je stilskim figurama,lakat, ovo, ono..

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja