CAJA 1171 Napisano Maj 30, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kvalitetna Cycle spirit jakna za motor u perfektnom stanju, nigde nije iscepana, flekava i slično. Poseduje sve protektore, skidajuću termo postavu, brojne luftere, steznike kao i zip za kopčanje sa pantalonama. Jakna je vodo i vetro nepropusna i ima membranu koja omogućava koži da diše a na ramenima i laktovima ima ojačanje od kože. Piše da je broj L ali proverite dimenzije sa nekom vašom jaknom sličnih karakteristika u slučaju da vam ne odgovara veličina možete vratiti paket a ja ću vama novac. Približne dimenzije jakne : Širina ramena od šava do šava:51cmDužina napred od donjeg dela kragne do dole: 63cmDužina sa zadnje strane skroz od gore do dole:82 cmDužina rukava od ramena do zgloba: 67cmDužina rukava od pazuha do zgloba:51 cmpolu obim skroz dole: 56cm Ja je cenim 50e fiksno moj broj telefona je 065 576 12 04 (Poziv, Viber, SMS) Za više informacija slobodno pitajte. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 10, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,moguca manja korekcija cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 27, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 28, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se vratim sa mora, cca 15-tak dana, ako i dalje bude u ponudi kontaktiracu te... Inace, lepa jakna. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 29, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Važi,nije što je moja nego stvarno dobra jakna za ove novce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jul 6, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...