Jump to content

Moto Zajednica

Izvinjavam se na Spamu

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Kawasaki Ninja 300

Drugari,

Ja sam se ovde tako davno registrovala da sam u potpunosti zaboravila kako mi je glasio user name.

Sad napokon imam motor pa ovo ima možda malo više smisla.

Bilo kako bilo, eto mene ponovo, sa jednim pitanjem.

Gde u Beogradu postoji dobra staza da se malo vrtim u krug , dok mi se ne zavrti u glavi :na_glavi: ?

Hvala na info.

Veliki pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vikend motociklista, 676 postova
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Drugari,

Ja sam se ovde tako davno registrovala da sam u potpunosti zaboravila kako mi je glasio user name.

Gde u Beogradu postoji dobra staza da se malo vrtim u krug , dok mi se ne zavrti u glavi :na_glavi: ?

Hvala na info.

Veliki pozdrav

Predlazem ti karting stazu na Adi huji...svaki lep dan mozes da odes i oni momci ce te pustiti u pauzi kad nema kartinga...u principu je 500 din i vozis koliko hoces ali za desetak krugova ti nece ni naplatiti..

• U prolazu, 98 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind

Drugari,

Hvala na info.

Veliki pozdrav

Predlazem ti karting stazu na Adi huji...svaki lep dan mozes da odes i oni momci ce te pustiti u pauzi kad nema kartinga...u principu je 500 din i vozis koliko hoces ali za desetak krugova ti nece ni naplatiti..

Sta, kao odes platis vozis... ne berujem da imaju karting po ceo dan.... to bih mogao i ja da obidjem da vezbam krivine

• U prolazu, 1 post

Kružne tokove bih zaobišla za sada :))

A zar nema još neka karting staza osim te na Adi Huji ?

Čini mi se da sam viđala nešto na putu za Novi Sad.

• U prolazu, 1 post

Takođe me interesuje možda da li neko ima neka iskustva sa ograđivanjem garažnog mesta u okviru kolektivnih garaža?

Zanima me neka preporuka na tu temu, kako, šta i koliko bi to moglo eventualno da košta.

Imam kolektivnu garažu pa iako ne smatra da postoji izrazito veliki rizik, sada sam spremna da ogradim svoje garažno mesto, za svaki slučaj.

• Svrati ponekad, 175 postova

Ima karting staza autokomerca pre aerodroma, ali ne znam da li moze kod njih. Proveri na sajtu. Sto se tice ogradjivanja parking mesta, konsultuj se sa skupstinom zgrade, mada ne bi trebalo da bude problem...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

• U prolazu, 1 post

A da neko nema slučajno pojma gde kod nas može da se nađe nešto na ovu temu ?

Nemam pojma ni kako se to zove kod nas. 

Svaki pokušaj preko google-a da nađem nešto ovako kod nas a da nije nosač za vreću za boks mi je ostao uzaludan. 

136t.jpg

• čeka dobru titulu, 1375 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Napraviću ti i pokloniti  kačku kao sa slike, za dobrodošlicu.

Javi se na pp za detalje oko preuzimanja.

• Podržavam 1

• U prolazu, 1 post

To bi bilo baš divno :)

Elem, da malo podelim utiske sa svima. 

Kako ste skapirali ili niste, kupila sam novi motor, reš pečen iz fabrike. 

I to moram priznati, malo po sistemu mačke u džaku jer nisam imala gde da vidim i da procenim takav model, mada sam temeljno radila istraživanje i reko' na kraju nek ide život ... i apsolutno sam ostala bez daha da kad sam ga videla. Verovatno ima i ''opakijih'' mašina mada ja sam uverena da je motorče najlepše na svetu :)

I ne samo to, nego sam napravila vrhunski izbor, optimalna visina, optimalno sve. 

Osim što, osmislim ja kompletnu akciju, angažujem transport, odvedem motor na tehnički, kad ono ... šipak, ne može da se radi tehnički jer su uprskali carinsku deklaraciju i pogrešno evidentirali broj motora i masu . 

Vraćaj papire na korekciju . 

Uradi se korekcija, odradi se tehnički, skupim sve , platim, odem do Ljermontove , kad ono ....šipak! Vrati me cica na šalteru jer špediterska potvrda nije kako treba. Sad je ostalo da se tačno proveri šta nije kako treba, jer su i tu špeditersku potvrdu menajli čini mi se pošto je ona bila usklađena sa carinskom deklaracijom a deklaracija nije bila ispravna ... 

I tako, ajd što nisam registrovala motor, nego što moram ponovo do Ljermontove x2 a baš mi nije nigde usput u životu. 

I naravno ne mogu ni da se provozam izvan svoje ulice, da me ne opari još neka kazna povrh svega.  

Znači, grrrr 

• U prolazu, 1 post

Nisam sigurna da će to da funkcioniše jer kod prve registracije moraš lično da budeš prisutan, tako ide 100% za putnička vozila a ne vidim što bi se motori razlikovali ... a i da nije prva registracija , moraš da radiš neko ovlaščenje , onda to isto nešto mora da se overava, ja sam ranije to njima davala da mi odrade sve a onda bih zbog tog ovlašćenja ja samo skupila te papire i otišla po nalepnicu. Čak ne bih imala ništa protiv nego nisam računala da moram u Ljermotovu. Menjala sam dozvolu za auto zbog adrese, eno je već dva meseca čuči u MUPu ... taman sam mislila da je pokupim usput, kad ono nije usput :D

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

Moj slučaj od prošle godine kada sam kupio motor iz uvoza: otišao u agenciju dao sve papire, kasnije tog dana dobio tablicu i potvrdu da je registrovan, posle nedelju dana i saobraćajna bila gotova... :)

Ako ti treba kontakt poslaću ti na pp... Agencija je na nbg... Inače, drugar bajker je drži :)

• Drug član, 972 postova
  • Motocikl: NEMAM

Kad sam auto uvezao i prvi put registrovao nisam morao biti prisutan vec mi je agencina zavrsila. Usluga je 1 000 rsd i nije vredno glavobolje i cekanja u redovima,da ne spominjem ako te vrate 2-3x zbog sitnice onda te samo gorivo vise kosta sto se cimas...vreme i nerviranje ostavljamo po strani. Tako da svakako vredi ici preko agencije.

Drugi auto kad smo uvozili,uvece ulazni papiri,sledeci dan ocarinjen i tablice dobili,sve gotovo za tren.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Hondaaaa :)

Nisam sigurna da će to da funkcioniše jer kod prve registracije moraš lično da budeš prisutan, tako ide 100% za putnička vozila a ne vidim što bi se motori razlikovali ... a i da nije prva registracija , moraš da radiš neko ovlaščenje , onda to isto nešto mora da se overava, ja sam ranije to njima davala da mi odrade sve a onda bih zbog tog ovlašćenja ja samo skupila te papire i otišla po nalepnicu. Čak ne bih imala ništa protiv nego nisam računala da moram u Ljermotovu. Menjala sam dozvolu za auto zbog adrese, eno je već dva meseca čuči u MUPu ... taman sam mislila da je pokupim usput, kad ono nije usput :D

Veruj mi mnooooogooo je pametnije da to njima das da ti odrade, kao sto je kolega napisao njihove usluge mizerno kostaju i nisu vredne cepanja zivaca po Ljermontovoj. Ljudi ti sve odrade, nameste ti posle tablice, ti dodjes u salon uzmes lepo motor sa "privremenom" saobracajnom dozvolom i za nedelju - dve odes u salon (ili gde vec treba) po plasticnu saobracajnu. Inace njima dajes ovlascenje koje potpises u agenciji i to je sve uracunato u cenu usluga. Ja sam u Ljermontovoj jednom bio - nikad vise!!! Osim ako bas bude moralo :D

• U prolazu, 1 post

Kako jednom i nikad više :) ?

Pa samo sam prošle godine otišla do Ljermontove da upišem novu kategoriju u vozačku :)

Na kraju sam zvala agenciju koju je kolega preporučio. I cela priča je uspešno završena. Sa malim dodatnim peripetijama jer se ispostavilo da je nedostajao podatak na registracionom listu :)

Bilo kako bilo, napokon imam tablice, pa mogu malo i da se provozam .. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja