Jump to content

Moto Zajednica

KW Cica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki Ninja 300

KW Cica's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. KW Cica

    Ženska obuća

    Hmm, da preciziram, pa eto recimo precizno bih Dainese priloženi model. http://www.dainese.com/we_en/dyno-d1-lady-shoes-94618.html Po priloženoj ceni. Bez dodatnih troškova carine i PDVa na uvoz. Ako ikako može. Da li je preciziranje pomoglo ? Ovaj model nema ni u radnji da se nađe, koliko ja vidim. Pa, ono ...
  2. Kakav motor ćeš odabrati na kraju zavisi od toga kako planiraš da ga koristiš. I to treba da spojiš sa tim kako se ti osećaš na tom motoru, koliko ti je neki konkretan model ''legao''. Stvarno nije svejedno. Koje je visine, pre svega, da li je visina tog motora optimalna za tebe ili nije ... Kakve je konstrukcije i koliko ti položaj tela prilikom vožnje odgovara .. a tek onda ide snaga motora, kubikaža itd. Konkretno, moj Ninja 300 ... je zujka samo takva. Idealan gradski motor. Kad napravim paralelu sa Suzukijem od 600 koji sam vozila u školi, nebo / zemlja .. tek sam sad skontala koliko mi je taj motor bio visok, kabast i neverovatno težak za upravljanje jer mi nije odgovarao ergonomski. E sad, ja sam prilikom izbora modela imala dosta sreće, ali sam godinu dana razmatrala tu odluku .. i nisam pogrešila. Tako da tebi isto savetujem pre svega da uložiš što više strpljenja i istraživanja u tu odluku a koliko god love na kraju da daš nikad nije mnogo ukoliko je izbor koji si napravio pravi. Tako da, srećno u odlučivanju.
  3. KW Cica

    Ženska obuća

    Interesuje me da li neko nudi nešto na temu ženske obuće, pre svega patike, odnosno neka obuća za letnje i sunčano vreme, reda veličine 38.
  4. Kako jednom i nikad više ? Pa samo sam prošle godine otišla do Ljermontove da upišem novu kategoriju u vozačku Na kraju sam zvala agenciju koju je kolega preporučio. I cela priča je uspešno završena. Sa malim dodatnim peripetijama jer se ispostavilo da je nedostajao podatak na registracionom listu Bilo kako bilo, napokon imam tablice, pa mogu malo i da se provozam ..
  5. Da je neko , od Velje pa do Arapa i Udovičića ozbiljno razmatrao ideju o investiranju i izgradnji moto droma na ovim prostorima radila bi se feasibility studija ... sad, da li se radila? Sa druge strane, bilo bi je vrlo interesantno uraditi, čak bih vrlo rado učestvovala na takvom projektu, iako ja u ovom trenutku nisam stručnjak za modeliranje i projektovanje tokova gotovine nego za analizu istorijskog poslovanja, ali sve se da naučiti.
  6. Nisam sigurna da će to da funkcioniše jer kod prve registracije moraš lično da budeš prisutan, tako ide 100% za putnička vozila a ne vidim što bi se motori razlikovali ... a i da nije prva registracija , moraš da radiš neko ovlaščenje , onda to isto nešto mora da se overava, ja sam ranije to njima davala da mi odrade sve a onda bih zbog tog ovlašćenja ja samo skupila te papire i otišla po nalepnicu. Čak ne bih imala ništa protiv nego nisam računala da moram u Ljermotovu. Menjala sam dozvolu za auto zbog adrese, eno je već dva meseca čuči u MUPu ... taman sam mislila da je pokupim usput, kad ono nije usput
  7. To bi bilo baš divno Elem, da malo podelim utiske sa svima. Kako ste skapirali ili niste, kupila sam novi motor, reš pečen iz fabrike. I to moram priznati, malo po sistemu mačke u džaku jer nisam imala gde da vidim i da procenim takav model, mada sam temeljno radila istraživanje i reko' na kraju nek ide život ... i apsolutno sam ostala bez daha da kad sam ga videla. Verovatno ima i ''opakijih'' mašina mada ja sam uverena da je motorče najlepše na svetu I ne samo to, nego sam napravila vrhunski izbor, optimalna visina, optimalno sve. Osim što, osmislim ja kompletnu akciju, angažujem transport, odvedem motor na tehnički, kad ono ... šipak, ne može da se radi tehnički jer su uprskali carinsku deklaraciju i pogrešno evidentirali broj motora i masu . Vraćaj papire na korekciju . Uradi se korekcija, odradi se tehnički, skupim sve , platim, odem do Ljermontove , kad ono ....šipak! Vrati me cica na šalteru jer špediterska potvrda nije kako treba. Sad je ostalo da se tačno proveri šta nije kako treba, jer su i tu špeditersku potvrdu menajli čini mi se pošto je ona bila usklađena sa carinskom deklaracijom a deklaracija nije bila ispravna ... I tako, ajd što nisam registrovala motor, nego što moram ponovo do Ljermontove x2 a baš mi nije nigde usput u životu. I naravno ne mogu ni da se provozam izvan svoje ulice, da me ne opari još neka kazna povrh svega. Znači, grrrr
  8. A da neko nema slučajno pojma gde kod nas može da se nađe nešto na ovu temu ? Nemam pojma ni kako se to zove kod nas. Svaki pokušaj preko google-a da nađem nešto ovako kod nas a da nije nosač za vreću za boks mi je ostao uzaludan.
  9. Takođe me interesuje možda da li neko ima neka iskustva sa ograđivanjem garažnog mesta u okviru kolektivnih garaža? Zanima me neka preporuka na tu temu, kako, šta i koliko bi to moglo eventualno da košta. Imam kolektivnu garažu pa iako ne smatra da postoji izrazito veliki rizik, sada sam spremna da ogradim svoje garažno mesto, za svaki slučaj.
  10. Kružne tokove bih zaobišla za sada ) A zar nema još neka karting staza osim te na Adi Huji ? Čini mi se da sam viđala nešto na putu za Novi Sad.
  11. Drugari, Ja sam se ovde tako davno registrovala da sam u potpunosti zaboravila kako mi je glasio user name. Sad napokon imam motor pa ovo ima možda malo više smisla. Bilo kako bilo, eto mene ponovo, sa jednim pitanjem. Gde u Beogradu postoji dobra staza da se malo vrtim u krug , dok mi se ne zavrti u glavi ? Hvala na info. Veliki pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja