PECA BMW 1121 Napisano Jun 13, 2016 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info... Da to sam i planirao da cekam na Batocini i da se prikljucim koloni Koliko vam treba otprilike od Beograda do Batocine? Posto od Bora ima nekih 140km do tamo pa da znam kad da krenem Na naplatnoj rampi Batocina ima jedna velika kafana odmah tu sa desne strane "kapija sumadije" tu se svi skupljaju da cekaju kolonu , obicno stignu ovi iz bg-a oko 11:30 - 12:00 h . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZMIGA 18 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: sabac Motocikl: suzuki gsx 650 f Prijavi odgovor kao problematičan Original majice koje su se radile svake godine prodavace se duz celog puta od Beograda do Mitrovice i naravno u Mitrovici po ceni od 600 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11596 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo idemoooooooo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prolazite kroz Brus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Jel prolazite kroz Brus Ruta je Beograd - Batočina - Kragujevac - Mrčajevci - Kraljevo - Ušće - Raška - Leposavić - Kosovska Mitrovica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Iz Brusa predjes preko Kopaonika (Brzece-Kop-Još.Banja) i sacekas kolonu na magistrali...to ti je ultra blizu...dje ces lepse... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kad otprilike krecete iz Kraljeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam sliku sa OMV pumpe u Kraljevu, bilo je oko 13.30h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 17, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne prodju svi u sekundi, prikljucices se nekome . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 17, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedno pitanje. Kad je otprilike povratak iz Mitrovice i sta ima od desavanja u nedelju a sta u subotu. Kako upste izgleda taj skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 17, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedno pitanje. Kad je otprilike povratak iz Mitrovice i sta ima od desavanja u nedelju a sta u subotu. Kako upste izgleda taj skup? Imaš dosta klipova na netu pa je tako najbolje da stekneš neki utisak. Ovo nije klasičan moto skup već je poenta na zajedničkoj vožnji i druženju sa našim narodom. U subotu se stiže oko 17h gore opisanom rutom. Bude prvo besplatna klopa (vrhunski pasulj), pa posle svirka koja počinje oko 21h. Posle toga se obično ode u Zvečan gde ima par klubova koji rade do jutarnjih sati. U nedelju nema ništa od aktivnosti. Ljudi se vraćaju u manjim grupama ali većina krene između 12 i 14h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Jun 18, 2016 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je bezbedno krenuti oko 23h iz Kosovske Mitrovice ka Zlatiboru i koji je najbolji i najbzi put na tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11596 Napisano Jun 18, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ti je da prespavas i ujutru rano krenes,popice se po koje pivo,umor ako bude vrucina,i mrak sto bi sebe izlagao riziku nocne voznje ako si vec resio da ides.Ako si mislio na bezbednost zbog siptara tu neces imati problema,ali zbog gore navedenog bolje prespavaj pa ako vec moras pici rano ujutru u 4 ti je vec dan. p.s. jedino ako ima neki zakazan seks pa da moras stici u noc na Zlatibor onda ces me poslusati kao i ja sto sam slusao starije u svoje vreme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Jun 18, 2016 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah pa videcu tamo kad stignem , mozda i prespavam. A koji je najbolji put prema Zlatiboru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2675 Napisano Jun 18, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je bezbedno krenuti oko 23h iz Kosovske Mitrovice ka Zlatiboru i koji je najbolji i najbzi put na tamo? U tvojim godinama je svuda bezbedno, i nocu i danju, Vrati se iz KM do Pazara, pa Sjenica (preko Pestera) Zlatar i Zlatibor (put je solidan). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 18, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Hahah pa videcu tamo kad stignem , mozda i prespavam. A koji je najbolji put prema Zlatiboru? ovako -od mitrovice do raske ti treba oko sat najmanje-prelazak oba punkta- -n.pazar -sjenica ocajan put oko sat i po -sjenica -nova varos jos sat -nova varos -kokin brod zlatibor jos sat i racunaj noc, jos sat tako da stizes na zlatibor kad se svane -ZNACI PRESPAVAS U MITROVICU USTANES RANO I VOZIS GDE GOD VOLIS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Јел неко резервисао смештај? Ако јесте нек остави неки контакт телефон.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 20, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Navešću ti par smeštaja koja su u centru blizu događanja: Ja sam prethodnih godina spavao u motelu Biševac, tel. 066/901-6202; 064/932-8442. Motel ima restoran i smeštajni deo. Vrlo je skromnog kvaliteta, ali za jedno veče OK. Preporučuje ih dobra lokacija i korektna cena. Cena je bila oko 20 evra za dvokrevetnu sobu bez doručka. Ove godine sam rezervisao sobu u BB hotelu. Cena dvokrevetne sobe sa doručkom 2.600 din. Deluje pristojno na slikama, dobra lokacija, pa rekoh da promenim malo. Uglavnom imaju pozitivne komentare. Tel 028/423-688. Beli dvor isto ljudi preporučuju. Tel 028/421-627; 064/7050-388; 065/6022-792 Na kraju imaš i najkvalitetniji, ali i najskuplji smeštaj. Hotel No.1 028/425-359. Nalazi se na nekih 250 metara od dešavanja. Spavao sam tamo pre 4 godine. Ima svoj parking, odličan restoran, sobe su vrlo dobre, ali je i cena koliko se sećam oko 45-50 evra za dvokrevetnu sobu. Imaš i na nekoliko kilometara od grada neke motele i etno sela. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jun 20, 2016 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko iz NS-a ili okoline, da se prišlepam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 20, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko iz NS-a ili okoline, da se prišlepam.Можда ја али тешко, али можда, нада умире задња Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11596 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sta je Dzokac otkud ti da propustis?(cini mi se da si bio redovan svake godine). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Navešću ti par smeštaja koja su u centru blizu događanja: Ja sam prethodnih godina spavao u motelu Biševac, tel. 066/901-6202; 064/932-8442. Motel ima restoran i smeštajni deo. Vrlo je skromnog kvaliteta, ali za jedno veče OK. Preporučuje ih dobra lokacija i korektna cena. Cena je bila oko 20 evra za dvokrevetnu sobu bez doručka. Ove godine sam rezervisao sobu u BB hotelu. Cena dvokrevetne sobe sa doručkom 2.600 din. Deluje pristojno na slikama, dobra lokacija, pa rekoh da promenim malo. Uglavnom imaju pozitivne komentare. Tel 028/423-688. Beli dvor isto ljudi preporučuju. Tel 028/421-627; 064/7050-388; 065/6022-792 Na kraju imaš i najkvalitetniji, ali i najskuplji smeštaj. Hotel No.1 028/425-359. Nalazi se na nekih 250 metara od dešavanja. Spavao sam tamo pre 4 godine. Ima svoj parking, odličan restoran, sobe su vrlo dobre, ali je i cena koliko se sećam oko 45-50 evra za dvokrevetnu sobu. Imaš i na nekoliko kilometara od grada neke motele i etno sela. Хвала лепо,реци ми јел има у том хотелу где ћеш ти бити обезбеђен паркинг? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam nema, ali je dole prilično sigurno za motore. Možeš ga ostaviti na ulici kod smeštaja ili na terenu gde je i bina. Načuo sam da je svih ovih godina ukarden samo jedan motor, ali ni to nije potvrđeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам чуо мало другачије информације у вези крађе мотора зато ми је битан паркинг.Али ако ти тако кажеш онда ок,ако узмем исти смештај видимо се на пиву! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам чуо мало другачије информације у вези крађе мотора зато ми је битан паркинг.Али ако ти тако кажеш онда ок,ако узмем исти смештај видимо се на пиву! Ljudi svašta pričaju ali evo zato je i otvorena tema pa neka neko kaže ako je konkretno doživeo sudbinu krađe motora. Voleo bih i ja da znam. Ja nisam niti znam nekoga. Načuo sam i ja neke priče ali...? U svakom slučaju ono što mogu da potpišem da je rizik manji nego u Beogradu. Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...