SADAN 862 Napisano Jun 25, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan I mi iz Brusa i Aleksandrovca se spremamo da uskoro krenemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan u rašku već pristižu prve grupe baykera - AJMO SAD KAO '99 -SVI KO JEDAN- 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija 0.... nije se cekalo ni na jednom prelazu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 26, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 26, 2016 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan SADAN-e... Zasto samo jednu kad znamo da imas toga jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 26, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Sadan... Zasto samo jednu kad znamo da imas toga jos... Veruj mi da imam samo 3-4 slike,neznam ni sam zasto ali imam par snimaka koje cu postavit cim ih obradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11598 Napisano Jun 26, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Stigli kuci pozdrav svima i vidimo se na godinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 26, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Super je bilo kao i uvek. Ekipa mala ali odabrana. Pozdrav svima posebno bratu Sadanu, Sremcima, Sapcanima, ekipi iz Beograda, Raske, Blaca, Novog Sada, Sente... UVEK UZ BRACU! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 26, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Super je bilo kao i uvek. Ekipa mala ali odabrana. Pozdrav svima posebno bratu Sadanu, Sremcima, Sapcanima, ekipi iz Beograda, Raske, Blaca, Novog Sada, Sente... UVEK UZ BRACU! ,,Ceta mala ali odabrana,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11598 Napisano Jun 27, 2016 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Super je bilo kao i uvek. Ekipa mala ali odabrana. Pozdrav svima posebno bratu Sadanu, Sremcima, Sapcanima, ekipi iz Beograda, Raske, Blaca, Novog Sada, Sente... UVEK UZ BRACU! Bas tako,brate moj,podseti me ovo tvoje mala ,ali odabrana na onu scenu u filmu 300 kad su atinjani rekli da su poveli vise vojnika(po meni jedna od najboljih scena u filmu) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 27, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 27, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Odličan snimak. Svaka čast . Mogli bi ovi sa RTS-a i da nauče nešto do tebe, pored toga što koriste tvoj materijal u vestima . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 28, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 29, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravicu lepo vreme i lepu voznju do tamo, zaboravicu dobru kafu i hladan sok koji sam popio u nekom kaficu, zaboravicu i raznorazne likove koje videh, ali.. necu zaboraviti, nikad, nejaku srpcad, bosu i u kratkim pantalonicama koji nas pozdravljase sa osmehom, zastavom i tri prsta. I samo zbog toga je vredelo ici, i samo zbog toga cu opet 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 29, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravicu lepo vreme i lepu voznju do tamo, zaboravicu dobru kafu i hladan sok koji sam popio u nekom kaficu, zaboravicu i raznorazne likove koje videh, ali.. necu zaboraviti, nikad, nejaku srpcad, bosu i u kratkim pantalonicama koji nas pozdravljase sa osmehom, zastavom i tri prsta. I samo zbog toga je vredelo ici, i samo zbog toga cu opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravicu lepo vreme i lepu voznju do tamo, zaboravicu dobru kafu i hladan sok koji sam popio u nekom kaficu, zaboravicu i raznorazne likove koje videh, ali.. necu zaboraviti, nikad, nejaku srpcad, bosu i u kratkim pantalonicama koji nas pozdravljase sa osmehom, zastavom i tri prsta. I samo zbog toga je vredelo ici, i samo zbog toga cu opet Eto sad znas zasto ja idem vec deset godina, i tako cu i dalje, sve dok budem mogao da se popnem na motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Jun 29, 2016 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravicu lepo vreme i lepu voznju do tamo, zaboravicu dobru kafu i hladan sok koji sam popio u nekom kaficu, zaboravicu i raznorazne likove koje videh, ali.. necu zaboraviti, nikad, nejaku srpcad, bosu i u kratkim pantalonicama koji nas pozdravljase sa osmehom, zastavom i tri prsta. I samo zbog toga je vredelo ici, i samo zbog toga cu opet Eto sad znas zasto ja idem vec deset godina, i tako cu i dalje, sve dok budem mogao da se popnem na motor. Rodjace sa severa, kad za 50tak godina ne budes mog'o da se popenjes na moped,tu smo mi,omladinci,da ti pomognemo,da te posednemo na sediste,a dalje ces se setiti sta treba. A kad ne budes mogao da sedis ima da te vucemo do dole,ma i da te nosimo ako treba.... Pozdrav rodbino. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jul 1, 2016 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kako je kolega što je imao udes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=YwBuSaAPQVw&feature=youtu.be 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Octobar 10, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Maj 30, 2017 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava za ovu godinu, dali neko nesto organizuje za odlazak dole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan I mene isto interesuje. I ako ne bude zvanicne organizacije zainteresovan sam da idem. Sigurno ce biti nekoga ko bi isto isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11598 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Stevan90 je napisao: I mene isto interesuje. I ako ne bude zvanicne organizacije zainteresovan sam da idem. Sigurno ce biti nekoga ko bi isto isao. Mislis... p.s.sad kad si opet momak,mozemo dole da te zenimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 2, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Ceniš, a? Da spremam rakiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...