brkicNS 139 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem BMW R1100R, mnogi znaju ovaj motor ali cu napisati sto vise informacija da bi oglas bio sto kompletniji. Godište: 1997. Kubikaza: 1085 Snaga: 59 kW (80 hp) Kilometraža: trenutno 109.000km Kontakt: 060 5022913 Ko nije upucen, boks motor, Bosch elektronsko ubrizgavanje, kardanski pogon, grejaci rucica, fabricka Brembo kociona klesta, model bez ABS-a (mnogi kazu da je to bolja varijanta zbog manje problema sa elektronikom). Podesiva visina sedista, ja sam oko 180cm i vozim komotno na najvisem nivou. - Originalni BMW bocni koferi (dva kljuca) - Givi Maxia 52L top case (dva kljuca) - Givi poviseni vizir - Titanijumski Remus izduv, otvoren (imam i fabricki) - Led zmigavci (imam i fabricke) - Iridijumske svecice stavljene na 101 500 km. - Zadnja guma Mischelin Pilot Road 3 - kupljena nova (104 000 km), prednja guma Mischelin Pilot Road 4 u odlicnom stanju - Ulje u kardanu (iphone) zamenjeno na 104 500km, imam jos za 4 menjanja - Nov EXIDE gel akumulator zamenjen na 107 000 km (kupljen pre tipa mesec dana, imam racun i garanciju 2 godine) - Filter vazduha, ulje u motoru i filter ulja zamenjeno na 107 500 km (menjao sam ulje i filter na svakih 5000km) Pre mene je vlasnik bio Nikola Babic Badza, pre njega Aca Kohajm. Obojicu mnogi znaju kao ljubitelje BMW-a tako da se zna u cijim je rukama motor bio godinama. Nikakve fore direkt iz uvoza i slicno, godinama je kod nas (imam carinski list), 97 godiste tako da nema problema sa menjacem kao prethodna godista. Motor je redovno servisiran uz pomoc i savete Deda Daneta. Bokilic je radio vakumetriju i nastelovao ventile pre par hiljada km kada je zamenjen izduv. Ovog meseca je zamenio i zadnji amortizer posto je prethodni otisao. Motorom sam i vise nego zadovoljan, prodajem ga iskljucivo da bi probao neko vreme enduro. Moze se pogledati u Novom Sadu, cesto sam i u Beogradu. Cena - ko hoce da uzme, dogovoricemo se sigurno. Slike uskoro, za pocetak nesto iz arhive Marko / 060 5022913 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem, moze zamena za enduro ali dosta noviji, versus +2007, transalp +2007, eventualno varadero +2003 ali radije bih nesto lakse... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjene plocice i napred i nazad, stavljene Lucas sinter. Ispusteno kociono ulje i sipano novo. I dalje ne stizem da slikam, samo se vooziiiim za vikend smo u Cacku, ako neko zeli da pogleda motor a daleko mu je Novi Sad. Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan BMW se ne prodaje vise, nikako da zatvorim temu. Probao sam nekoliko japanaca i odlucio da, uz duzno postovanje kosookim prijateljima, ostajem na bokseru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...