misa-pei 7545 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 3132 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ta koza je stari izum, koristi se za duge ture, jer ne greje, nego drzi jednu temperaturu. Ne mogu da ti se upale ja***ca. Jeste malo cudno da izgleda, ali rade posao. I koliko znam ne ide ta od gunja, nego bas odran i ustavljena, eventualno malo fazonirana.Taj curcija sigurno moze da ti kaze gde nabavlja kozu, pa tamo da vidis, to je neka od kozara koje i onako propadaju, najcesce su bile drustvene. Bice srecni da ti nesto prodaju, samo nije to jeftino, koliko znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan A srpski pasulj samo iz konzerve, dacu ga i Arapima da probaju malo sta je pregrevanje i izduvavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 26, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan alo ljudi,jeli ovo oglasnik ili vam je dosadno. Ako vam je dosadno,pa da zakljucam temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan alo ljudi,jeli ovo oglasnik ili vam je dosadno. Ako vam je dosadno,pa da zakljucam temu Niti smo ALE niti nam je dosadno .Mislim da si prestrog, Generalno svi su u okvirima teme, e sad shto se rashirila malo ....... pa i malo shale nije na odmet! Zvace neko pandure siguno ako se ode predaleko kao sto ja sad idem zahvaljujuci tvom postu!!!! Forum je mesto na kom ljudi razmenjuju misljenja,informacije,shale......... nemoj nas uznemiravati u tome. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan A srpski pasulj samo iz konzerve, dacu ga i Arapima da probaju malo sta je pregrevanje i izduvavanje... Samo se nadam da tema nije zakljucana zbog ove recenice ??? ??? Rekli smo da nema politike na forumu!!! Ajde, ko ima ponude za jagnjecu kozu, nadam se da ce nam omoguciti da pronadjemo najbolje resenje bez banovanj i zakljucavanja teme!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jesi li probao na buvljaku da nadjes,,ja imam jedno gunjce,,ono pravo starinsko srpsko moravsko pastirsko gunjce,,ostalo mi od dede,,pa mozda moze da ti posluzi,,, ali ipak da pogledas na buvljaku,mozda ima tamo.. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam na buvljaku i nadjoh samo sintetiku :-\ Ako ne nadjem nista ode ti gunj za Jordan ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 9, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Ulica Krushevachka u Beogradu , mislim da je ugao sa Varvarinskom , prodaja krzna i koze ... tu kupuju ovi shto prave tashne i novchanike to sam skoro saznao ... ja jurim sirovu pa sam obishao pola beorada i nema kazu to je dzabe i kome to da prodaju pff ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan U ala izvuce temu iz naftalina ,ali dobro,mozda nekome i koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi veoma prakticna ti je ideja .....al evo i slika kako je to konkretno na motoru......jer nisam mogao nikako da ukapiram kroz sve ove komentare jel tebi treba sa dlakom ustavljena ili kao za jakne bez dlake ?? ako ti treba sa dlakom mogu ti poslati slike dva komada ustavljene koje su kupljene pre godinu dana bas za ideju da se opet stavi na neki od nasih motora a namenjeno bas zbog duzih putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, covek se vratio iz Jordana, i to poodavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan mrdni se malo do nekog buvljaka pa kupi staru šofersku jaknu za neku siću. Svaka ima odlicno krzno unutra, dovoljno veliko za najmanje 2 sedišta, dovoljno jako da mu ni pomenuti pasulj ne moze ništa. Provereno. Srećna voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 11, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Sci odaaaaavno ne dolazi na ovaj forum. Vidi veoma prakticna ti je ideja .....al evo i slika kako je to konkretno na motoru......jer nisam mogao nikako da ukapiram kroz sve ove komentare jel tebi treba sa dlakom ustavljena ili kao za jakne bez dlake ?? ako ti treba sa dlakom mogu ti poslati slike dva komada ustavljene koje su kupljene pre godinu dana bas za ideju da se opet stavi na neki od nasih motora a namenjeno bas zbog duzih putovanja Ovo nije jagnjeća koža. Može biti ili juneća ili kozja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sci odaaaaavno ne dolazi na ovaj forum. Vidi veoma prakticna ti je ideja .....al evo i slika kako je to konkretno na motoru......jer nisam mogao nikako da ukapiram kroz sve ove komentare jel tebi treba sa dlakom ustavljena ili kao za jakne bez dlake ?? ako ti treba sa dlakom mogu ti poslati slike dva komada ustavljene koje su kupljene pre godinu dana bas za ideju da se opet stavi na neki od nasih motora a namenjeno bas zbog duzih putovanja Ovo nije jagnjeća koža. Može biti ili juneća ili kozja. da u pravu si i jeste kozja .... a iskren da budem nisam kao po obicaju'' ni gledao starost teme jer sve idem za onom ......ko zna mozda ce nekom zatrebati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od neprcane zecice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima lepih koza na Divcibarskoj pijaci. 10-15 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, el to za neki letnji vasar il' ima svaki vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od neprcane zecice jesi li imao prilike da sedis na stavljenoj kozi na motoru ali na duze relacije recimo u jednom potezu od 500 do 600 kilometara ? Verujem da nisi......krenu nas petoro na put i negde vec kod zlatibora na prvoj pauzi sidjemo da popijemo kaficu malo protegnemo noge,,,,cesu se po bulji od usijanog dupeta i oznojenih farmerki i gaca brate,.....ne postoji bajker koji leti na +40 nije proklinjao voznju preko dana zbog usijanog sedista i oznojenog dupeta...medjutim sama dlaka naustavljenoj kozi je odlican termo i vazdusni izolator i ne dozvoljava cirkulaciju vazduha izmedju sedista i dupeta vozaca...tako da neznam koliko god danas da putujes kilometara neces kad sidjes sa motora biti mokrih gaca od voznje.Znaci probati pa se uveriti i nikako ne pricati ono sto nisi licno probao jer ima kontra efekat Probao sam i uverio se i dan danas na svakom mom motoru u poslednjih desetak godina stavljam kozu sa sto kracom dlakom kako bi se udobnije vozio.Nekima lep detalj nekome kicerica a nekom ruzno ali prakticno sve je stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja iz kulture! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Decembar 12, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne nabavim jagnjetinu, vrlo uspešno koristim predvostručen stari peškir. Dovoljno dobro završava posao oko usijanja i znojenja mada nikad do sad nisam prešao više od 250km bez pauze makar za cigar na ex. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 12, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je krzno od ove navedene zečice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 12, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šalu na stranu, ovčije krzno može i OK da izgleda ako se oboji, evo primera: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, el to za neki letnji vasar il' ima svaki vikend? Uvek ima, i radnim danom. Bar je tako bilo, nisam skoro svracao na pijac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od neprcane zecice jesi li imao prilike da sedis na stavljenoj kozi na motoru ali na duze relacije recimo u jednom potezu od 500 do 600 kilometara ? Verujem da nisi......krenu nas petoro na put i negde vec kod zlatibora na prvoj pauzi sidjemo da popijemo kaficu malo protegnemo noge,,,,cesu se po bulji od usijanog dupeta i oznojenih farmerki i gaca brate,.....ne postoji bajker koji leti na +40 nije proklinjao voznju preko dana zbog usijanog sedista i oznojenog dupeta...medjutim sama dlaka naustavljenoj kozi je odlican termo i vazdusni izolator i ne dozvoljava cirkulaciju vazduha izmedju sedista i dupeta vozaca...tako da neznam koliko god danas da putujes kilometara neces kad sidjes sa motora biti mokrih gaca od voznje.Znaci probati pa se uveriti i nikako ne pricati ono sto nisi licno probao jer ima kontra efekat Probao sam i uverio se i dan danas na svakom mom motoru u poslednjih desetak godina stavljam kozu sa sto kracom dlakom kako bi se udobnije vozio.Nekima lep detalj nekome kicerica a nekom ruzno ali prakticno sve je stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja iz kulture! ma zezanje, znam i ja to sve , moji sa sela nose te prsluke od ovcije koze sa kracom dlakom i leti.. Ja iskreno ne bi to stavljao, ali to je tvoja stvar.. ako hoces od zecije koze, al ozbiljno mogu videti sa drugarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17549 Napisano Decembar 13, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde u Aleksincu da se kupe štavljena jagnjeća krzna. Uglavnom ima belih, ali bude povremeno i crnih i šarenih (crno belih). Ja ću ovih dana da kupim jednu za moj TA. Cene su 12-15 evra. Iskreno, ne sviđa mi se kako krzno izgleda na motorima kao što je moj, ali, s obzirom da povremeno provedem dnevno i po 15-16 sati na motoru, baš me briga za izgled ako mi to omogući udobniju vožnju. Tim pre što za sledeću sezonu planiram i par duuuužih putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde u Aleksincu da se kupe štavljena jagnjeća krzna. Uglavnom ima belih, ali bude povremeno i crnih i šarenih (crno belih). Ja ću ovih dana da kupim jednu za moj TA. Cene su 12-15 evra. Iskreno, ne sviđa mi se kako krzno izgleda na motorima kao što je moj, ali, s obzirom da povremeno provedem dnevno i po 15-16 sati na motoru, baš me briga za izgled ako mi to omogući udobniju vožnju. Tim pre što za sledeću sezonu planiram i par duuuužih putovanja. E zato ti i kazem ili jarecu ili kozju ! ne ovcju,,,,,jer dlaka je jako kratka i ide polozena jedna preko druge za razliku od ovcje koja je aj da kazem uscebana i ide nekako u vis,,a i debelo deluje na sedistu medjutim ja sam nalazio i skroz crnu zift crnu al se ne secam dali je jareca ili kozja bila uostalom pogledaj na slikama koje sam prilozio u predhodnom topicu na Kawasakiju kako izgleda doduse tad nije bila bas ta skroz crna,,,,,al veruj da je spas za duge relacije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...