VladaSD 2364 Napisano Maj 24, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu sam novu kupio i dobro mi je posluzila... jakna je od goroteksa, ima zimsku postavu i vodonepropusnu membranu. Sive reflektujuce detalje na ledjima, dobre luftere, ziper za kacenje moto-pantalona....jako solidno ocuvana, nema ostecenja, odrzavana, redovno prana samo crnim pervolom.... Zanemarite 5XL velicinu, ja sam 180cm nizak i nosio sam je i sa 126 i sa 90 kila....ima mesta za stomacic i duze ruke, realno moze visa i krupnija osoba da je obuce. Protektori su pripadajuci..... Razlog prodaje, imam jos 3 komada, a upravo kupio novu. Nalazi se u Smederevu, ali ni BG nije problem za probu. Cena 80 evrica Vlada 064 44 44 364 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uz jaknu ide uputstvo za odrzavanje i rezervne patent kopce.... sad naleteh i na to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 30, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za razno, ali cena je fiksna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 1, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan preporuka.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 6, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna na lageru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 15, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan UP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...