Mostarac 5079 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Eh,pa nisam znala.Hvala, biće još prilike ja se nadam da prođem tim putem pa da se i upoznamo ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaNSW 0 Napisano Jun 16, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Vmax 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Zadovoljna Yamahom? Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3272 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Hej Vlado zdravo.Yamaha je kao zmaj.Vidiš gde nas dve sve stignemo☺.Lepo si je pazio a i ja se trudim.Kako tvoja nova makina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaNSW 0 Napisano Jun 17, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Vmax 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago. Ja sam konacno stigao do Vmax-a. Naravno i on je rastavljen skroz, ociscen, ofarban,... Svratite na kafu... Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 17, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au, novi pisac na forumu. Kao da sam bio s tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 19, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dok ga čekam nerviram se što se to desilo. Ljuta sam na sebe što nisam bila pažljivija. Krivo mi je zbog motora. On me tamo na Sokolcu nije izneverio, dovezao me dovde a ja sam dozvolila da mi padne, razbije masku i ko zna šta još. Dok grdim samu sebe brat stiže. Sreća ništa više nije polomljeno a i ovo nije tako strašno kako mi se u prvom momentu učinilo. Uspravlajmo motor, podižemo ga na štender. Pali bez problema. Dobro je. Veoma mi je drago sto sam vozio sa ovakvim motordzijom. BRAVO Majo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jun 19, 2016 Andragog, 5019 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sedo dole 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Jun 20, 2016 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Послато са E2105 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Jun 20, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dok mi uživamo čitajući ovo, Maja uživa vozikajući se Jadranskom magistralom. Izgleda da će biti još jedan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Indijanac Mare 5 Napisano Februar 6, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 1400 '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti car!Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Februar 7, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih koji se hvale i kad kolima predju taj put.Bravo drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Februar 7, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih koji se hvale i kad kolima predju taj put.Bravo drug! Biće da je drugarica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan bravo drugarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...