Miki_954 78 Napisano Maj 28, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji motor za tebe onda, ove varijante sto ti spominju su preteske za pesak. Videces... A dual gume realno ne rade posao ni po mokroj travi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CupeX 0 Napisano Maj 28, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Banjaluka Motocikl: Afrika Twin rd03 Prijavi odgovor kao problematičan Protegni se malo vise, uzmi afriku twin, i zavrsi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 28, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan KLR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CupeX 0 Napisano Maj 28, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Banjaluka Motocikl: Afrika Twin rd03 Prijavi odgovor kao problematičan Ne klr... Dobar je i on, nego kawasaki KLE 500 Sent from my SM-N9100 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo cagive koja mi ja zapala za oko: http://www.polovniautomobili.com/motori/8120364/cagiva-canyon Kada sam ja kupovao, bio da vidim istu, probao, ponudio i otisao...na slici je lepa, ali je ošajdario sa nje opasno, kriv je korman, plastike klaparaju dobro, napukao far, pocepano sediste... Masina mi se ne svidja kako radi, dosta buke iz glave. I onda sam probao istu kao tu, koja je sada kod mene i shvatio da je ta u dosta losijem stanju. (ne bih da kudim sad, mozda je ovo sad sredjeno sve, ja sam bio pre oko mesec i po) Ne znam koliko ti je aktuelna ova kupovina endura, ali bicu slobodan da citiram svoj post i napisem najsvežije informacije o ovoj Cagivi, sa linka gore. Dakle, bio kod čoveka za vikend, trebalo mi nesto za moju Cagivu i imao sta da vidim na njegovom motoru. Motor ustelovan, nema vise buke iz glave (radi tise od mojeg), pali kao mina. Sediste presvuceno, plastike utegnute. Ostalo jos dve stvari da se urade, da se promeni desni far i eventualno korman i po meni je to motor u odlicnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 8, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoje potrebe je afrika RD 03..nemoj da te plaši godište..samo da joj nije uzeta duša i sastavljena od 3 komada Skoro je bila oglašena na forumu vrlo pristojna za nešto malo preko tvog budžeta.. Dakle zajebi egzotiku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan od srca preporucujem bilo koju Africu, a i prodajem svoju 1997. rd07 A ako si zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 9, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa RD04 je preteška i preko 2K evra, a 07 3 i jače Možeš i neki dominator 500 ili 650 ili xt-xl još da pogledaš..oni se mogu naći za manje para ,a neuništive rage.. Transalp takođe..a može i klepetalo.. sve to ima za te novce.. Ali best bay je dobra RD03 iz Švice.. vozila baba po Alpima samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...