CrveniKimi 90 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, imam par pitanja, koja je normalna radna temperatura za Suzuki GSX-R K4 600? Meni pri voznji ide ukoliko je hladnije od 90 pa po toplom na 100+..obicno mi je u leru 105c ...sad ne znam da li je to normalno ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ok temperatura. Znam da je u automobilima radna temperatura upravo tu u tom opsegu i da ventilator pali na 97,98 stepeni prvu brzinu a na 104,105 drugu. Kod starijih masina je radna temperatura bila niza, mislim negde u opsegu od 90 do 95 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 22, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan To je ok,oba gsxr k2 i k4 su mi palila vent 105-108..a ide i do 110 po guzvi..samo dobar antifriz i nema problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1368 Napisano Maj 23, 2016 Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pfffff , nije on seo na VFR-a u avgustu, 114 i kao da se nista ne desava-sve normalno , a jaja kuvaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Maj 23, 2016 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi evans auto cool 180°. To je specijalna tecnost za hladjenje koja nije na bazi vode. Koristi se kao flid za hladjenje motora koji su visoko optereceni i koji su za specijalne uslove rada. Trkacke automovile i motorcijle . Postoji piseban postupak za sipanje ove tecbsti pa malo pivedi racuna kako to radis. Imas sve na netu ako te zanima . Ukucaj EVANS AUTO COOL i procitaj. Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Maj 23, 2016 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za ine greske u gornjem tekstu. Tako je to kad imas debele prste i pisem na mobilnom. Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naazalost posao mi je takav da sam kod kuce retko...i na forumu samim tim jos redje -.-...dobro je onda, vec sam se bio zabrinuo. dosuo sam mu bio destilovane vode..Hvala sto ste podelili iskustva @Jastrebov mislim da znam o cemu pricate, ali mislim da je zeznut nacin jer valjda koliko se secam za tu tecnost iz celog sistema mora da se izbaci sva voda itd i koristi se neko sredstvo pa se onda sipa na kraju to, ili se varam, gledao sam na Delbojevoj garazi na yt-u tako nesto cini mi se, to je super stvar, ali pre jula to necu moci uraditi jer sam u haosu, a u julu mesecu sam kod kuce i bicu mesec i po pa ce biti i posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...