mikinosonja 5 Napisano Maj 20, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav! Imam hondu NSR,ne radi mi kazaljka za obrtaje.Dodje do 1000-2000 i nece dalje.Sta da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kreni od najjednostavnijeg. Da li ti je akumulator ispravan? Meni se desavalo da kada nije radio, obrtomer dodje do nekog broja i nece dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikinosonja 5 Napisano Maj 20, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam sad bas,ispravan je..Sta dalje da provjerim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kabal???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikinosonja 5 Napisano Maj 20, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan provjeravao kabal.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 20, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Obrtaljku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 21, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A da dodaš gas? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikinosonja 5 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gas se ne pustaa hahaahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 21, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ide preko 30km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikinosonja 5 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma ide on,al kazaljka za obrtaje nece preko 2000ob. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 21, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti kazem,taman kazu da u to ne treba ni gledati.Da naucis da teras po zvuku ako si pocetnik☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikinosonja 5 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba mi kazaljka zbog voznje,nego zbog estetike,fino vidjeti kad poleti kazaljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 21, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ulazi vetar u obrtomer pa vraca nazad kazaljku...il je zaglavio kabal podmazi ti to naprskaj wd ne znam ja sam glup za to.cekaj da se javi ko pametan il kof majstora☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikinosonja 5 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Staklo se pomjera,al i kad stoji u mjestu i dam gas opet se ne pomjera kazaljka.Ma da mi je naci dobrog majstora pa da sve na njemu dotegnem,da bude bombonica.joj pojesce me hondica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6689 Napisano Maj 21, 2016 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Radi li tebi ventil na izduvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...